RADIOSITE Fórum

• Vital FM - Debrecen - 102.4 MHz

#58088  Szerző: LuciFerko

Pihe írta:Egy érdekesség... itthon a csapókertbe rds-en VITAL FM jön és csak zenék mennek rajta órakor Hírcentrum Médiás Hírek közbe meg Józsa közelébe rendesen jön a Jazz Fm. Valaki tudna rá magyarázatot mi ez a kettősség? :S
nem valami erdélyi a vitál fm?
 #58080  Szerző: Pihe

Egy érdekesség... itthon a csapókertbe rds-en VITAL FM jön és csak zenék mennek rajta órakor Hírcentrum Médiás Hírek közbe meg Józsa közelébe rendesen jön a Jazz Fm. Valaki tudna rá magyarázatot mi ez a kettősség? :S
 #57505  Szerző: Andrew5

Gyurii91 írta:
Andrew5 írta:
donder írta:A Jazz estére kikapcsolja az adót?? :shock: Ez DX szempontból jó hír lenne...
Vagy netán megszűnt??
Magyarázd már el nekem, hogy dx szempontból ez miért is jó?
Üres a 102.4, és ott jöhet egyéb adó az időben.

Ilyen szempontból akkor bárki lekapcsolná az jó lenne. Amúgy a 102.4 en magyar adó nins az országban még egy a 102.5 meg a románok karattyolnak úgyhogy nem sok pluszt hoz ha nincs. ;)
 #57504  Szerző: Gyurii91

Andrew5 írta:
donder írta:A Jazz estére kikapcsolja az adót?? :shock: Ez DX szempontból jó hír lenne...
Vagy netán megszűnt??
Üres a 102.4, és ott jöhet egyéb adó az időben.
 #57503  Szerző: Andrew5

Vagy netán megszűnt??
 #57431  Szerző: donder

A Jazz estére kikapcsolja az adót?? :shock: Ez DX szempontból jó hír lenne...
Vagy netán megszűnt??
 #55702  Szerző: gabor15

Andrew5 írta:Szeptemberben vagyis ebben a hónapban a Jazz FM befejezi a sugárzást.
Ahhoz képest már kb. 3 hete megint szól...
 #54397  Szerző: Zsolt

Andrew5 írta:Szeptemberben vagyis ebben a hónapban a Jazz FM befejezi a sugárzást.
Úgyse hisszük el. ;)
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 59