RADIOSITE Fórum

• Helyi, körzeti közösségi rádiók

#57573  Szerző: csokie

Pasa, mi bajod azzal, ha a 101.6-ot kapják meg?
101.6 eredetileg hány wattal ment? És amikor ment, akkor a Pismány-hegyről ment?
 #57483  Szerző: Cicoo

Pasa írta:
Szentendre nekem annyira nem hiányzott, mert félek, hogy a 15 éve függőben lévő 101,6-ot fogják megkapni. :(
És mi fog rajta menni? A Part Mozi (vagy nem tudom, mostanság hogy hívják) műsora, meg mozielőzetesek? :O
 #57466  Szerző: Pasa

csokie írta:Ja és Galaxy, megérdemelted volna a sz*zk*ttőp*nt*töt
Csokie, le vagy maradva... :hehe:
Szentendre nekem annyira nem hiányzott, mert félek, hogy a 15 éve függőben lévő 101,6-ot fogják megkapni. :(
 #57450  Szerző: Cicoo

GalaxyFM írta:
csokie írta:...Ja és Galaxy, megérdemelted volna a sz*zk*ttőp*nt*töt! :D Üdv. :shock:
Hát majd egyszer talán az is összejön... :)
Ja, csak a következő pályázatleadáskor vigyetek narancstortát a testületnek vesztegetésül. Meg egy szeletet nekem is, a tippért, ha sikerül valamit elérni vele.. :hehe:

A nyerteseknek egyébként gratulálok ezúton is, feltéve, hogy használni is fogják a kapott frekvenciát.
 #57446  Szerző: Galaxy

csokie írta:...Ja és Galaxy, megérdemelted volna a sz*zk*ttőp*nt*töt! :D Üdv. :shock:
Hát majd egyszer talán az is összejön... :)
 #57442  Szerző: djlacee

Csak nemtetszésünket próbáltuk ilyen módon kifejezni azon sajnálatos okból kifolyólag, hogy egyes helyeken annyi kisközösségi rádióállomás van már, mint égen a csillag, és még új pályázók is vannak, egyes helyeken viszont nincs, vagy valaki szeretné csinálni , de nincs rá lehetősége.
 #57441  Szerző: csokie

Nyert az Érdi is! Ezazz :D
Bár azt nem értem hogy a Helló Rádió mellé minek még egy kisköz? De pont miért a 14be? Valaki magyarázza el már!
Kerek1radio-nak gratulálok.
Ja és Galaxy, megérdemelted volna a sz*zk*ttőp*nt*töt! :D Üdv. :shock:
 #57438  Szerző: Galaxy

Tisztelt Adminisztrátor Úr!

Kérését tiszteletben tartjuk, "kékhalálos" pillanatainkban is igyekszünk a fórum etikai normáihoz igazodni, ha már egyszer az a feladatunk hogy a rendet fenntartsuk. Továbbiakban fontos megjegyezni, hogy ha nem kimondottan moderátori tevékenységünk ellátása kapcsán szólunk hozzá a fúrumhoz, akkor minden esetben a saját személyes véleményünket képviseljük, mely nem feltétlenül egyezik meg az esetlegesen a fórum nevében tett írásbeli nyilatkozatokkal, illetve azok tartalmával.

Tisztelettel: Galaxy
 #57437  Szerző: markfelt

A tisztelt Moderátor Urak kicsit vegyenek vissza stílusban, ha kérhetem!

Tiszteletben tartva a véleményüket, s egyúttal a portál és a fórum nevében elhatárolódva: köszönettel,

admin
 #57436  Szerző: Gyurii91

Szóval akkor együttes indulás lesz? Mikor? :roll:
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 164