RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#57658  Szerző: LuciFerko

ravasz írta:
donder írta::shock: (Remélem ezt csak viccnek szántad...)
Amúgy: régen Wiw volt csak,a "Who is Who" (Ki kicsoda) rövidítése, aztán kiegészítették egy i-vel, és így lőn az iWiW... ^^
Ettől nem lettem okosabb. Erre kell a Postán regisztrálni?
:lol:
 #57657  Szerző: ravasz

donder írta::shock: (Remélem ezt csak viccnek szántad...)
Amúgy: régen Wiw volt csak,a "Who is Who" (Ki kicsoda) rövidítése, aztán kiegészítették egy i-vel, és így lőn az iWiW... ^^
Ettől nem lettem okosabb. Erre kell a Postán regisztrálni?
 #57656  Szerző: donder

:shock: (Remélem ezt csak viccnek szántad...)
 #57641  Szerző: ravasz

Mi az az Iwiw?
 #57627  Szerző: djlacee

Úgy tűnik, iWiW-en divat lett a "szerezzünk meg tulajdonos nélküli klubokat", mert egyre több klubból is kapom ugyan azt a spamüzenetet.
http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=15221425
nézzétek meg, pl neki hány klubja van.
 #57482  Szerző: Cicoo

Pasa írta:
Cicoo írta:A legtöbb zene, amit torrentről szedtem, az pont 500 Ft-tal lenne több, mint amennyit ér, ha 500 Ft lenne..
Hogyhogy? Csak gagyira vadászol? :shock:
Nem, válogatáslemezek. 1 gigából kb. 10 számra mondom azt, hogy fizetnék is érte, akár.
 #57464  Szerző: Pasa

Cicoo írta:A legtöbb zene, amit torrentről szedtem, az pont 500 Ft-tal lenne több, mint amennyit ér, ha 500 Ft lenne..
Hogyhogy? Csak gagyira vadászol? :shock:
 #57449  Szerző: csokie

Ezekben a Store-okban nem is az a baj hogy fizetős, hanem hogy körülményes a letöltés.
Kocsiban sem játssza le a DRM mp3 fájlokat.
DC/Torrent/LimeWire csak fölmegyek -> keresés -> letöltés -> leér -> kész.
Csomó féle oldalon rengeteg minőség fenn van, csak ez lehet akadály meg a saját CD-RIP ek.
Meg csomó olyan dal is van, ami 2 Ft-ot nem ér. És sajnos azokból van több.
 #57444  Szerző: Cicoo

A legtöbb zene, amit torrentről szedtem, az pont 500 Ft-tal lenne több, mint amennyit ér, ha 500 Ft lenne..
 #57424  Szerző: Pasa

csokie írta:Azért figyelte mindenki hogy miért akarják kipicsázni a Petőfit az 1-es cikkben?
Ezt azért nemigen hiszem, meg azt sem, hogy a cikk szerint miért létezett a Sláger Rádió.
Amúgy meg az igazság valahol középen van: baromi sok jogdíjat szednek mindenre mindenkitől, ugyanakkor viszont a torrent meg megöli lassan a zenét, mert tényleg ha csak 500 forint lenne egy CD, akkor sem vennék meg, mert pont 500-zal kerül többe, mint a torrenten.
  • 1
  • 340
  • 341
  • 342
  • 343
  • 344
  • 541