RADIOSITE Fórum

• Helyi, körzeti közösségi rádiók

#57719  Szerző: csokie

csokie írta:Na úgy néz ki hogy megörökölték a Százhalombattai 92.4 MHz-et! :)
Rádió Extrém - FM 92.4 MHz - Érd
Kérem az moderátor urakat hogy indítsanak ennek egy topikot. :)

http://www.cylex-tudakozo.hu/ceg-info/r ... 39713.html
Jut eszembe: 92.3 MR1 KOSSUTH bele fog zavarni rendesen... 2 kW Székesfehérvárról... még itt is szépen jön RDS-sel... mind1.
 #57717  Szerző: csokie

Na úgy néz ki hogy megörökölték a Százhalombattai 92.4 MHz-et! :)
Rádió Extrém - FM 92.4 MHz - Érd
Kérem az moderátor urakat hogy indítsanak ennek egy topikot. :)

http://www.cylex-tudakozo.hu/ceg-info/r ... 39713.html
 #57639  Szerző: Galaxy

LuciFerko írta:de ez vicc... ém már másfél éve harcolok egy k.... engedélyért, mások meg hagyják veszni az egészet.
Ne kapd fel a vizet Ferkó, egyszer biztos eljön az igazság pillanata...
 #57633  Szerző: LuciFerko

de ez vicc... ém már másfél éve harcolok egy k.... engedélyért, mások meg hagyják veszni az egészet.
 #57631  Szerző: csokie

LuciFerko írta:
csokie írta:Áhh köszi most már mindent értek! :) Taks Rádió lett volna a neve, most ugrott be.
és 101.8
Írtam is az előbb.
 #57630  Szerző: LuciFerko

csokie írta:Áhh köszi most már mindent értek! :) Taks Rádió lett volna a neve, most ugrott be.
és 101.8
 #57628  Szerző: csokie

Áhh köszi most már mindent értek! :) Taks Rádió lett volna a neve, most ugrott be.
 #57626  Szerző: Cicoo

Nekem is rémlett, hogy mintha taksonyi frekit láttam volna valahol. De akkor ezek szerint náluk is hamarabb szállt el a lelkesedés, minthogy megkapták az engedélyeket.
Talán egyszer volt róla szó, hogy legyen rádiónk, de igazándiból sok értelme nem lenne. Bőven elég, hogy benne vannak a híreink a képújságban meg a Lakihegy Rádióban. Szerintem azokat se nézik/hallgatják számottevő mértékben.
Ez amúgy is egy alvóváros, túl sok minden nem történik. Taksony, Dunaharaszti hasonló. Bár Dunaharasztin végül is szépen épül az ipartelep, nálunk is épülnek a házak.. Sokan költöznek ki Bp-ről. ettől függetlenül itt szerintem inkább a TV az úr.
 #57624  Szerző: Szd96

csokie írta:
Cicoo írta:
csokie írta:Cicoo, mi van a varsányi kisközzel? Megy még? Vagy mi a helyzet vele?
Az áporkai (Kis-Duna Rádió), csak elszól a dunavarsányi vasútállomásig. Dunaharasztin lett volna még, ha elindult volna, de a tájékozottabb fórumtársak szerint nem volt ott semmi sosem.
Ja, meg van Kunszentmiklóson is, de értelemszerűen az se szól el idáig.
Én az FMDX-en láttam és 101.8 volt beírva mint Dunavarsányi kisköz.
Az nem varsányi, henem taksonyi :D lett volna, ha elindult volna...
Az se ment egy percet se... :gülü:
 #57623  Szerző: csokie

Cicoo írta:
csokie írta:Cicoo, mi van a varsányi kisközzel? Megy még? Vagy mi a helyzet vele?
Az áporkai (Kis-Duna Rádió), csak elszól a dunavarsányi vasútállomásig. Dunaharasztin lett volna még, ha elindult volna, de a tájékozottabb fórumtársak szerint nem volt ott semmi sosem.
Ja, meg van Kunszentmiklóson is, de értelemszerűen az se szól el idáig.
Én az FMDX-en láttam és 101.8 volt beírva mint Dunavarsányi kisköz.
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 164