A Neo -n érdekesebb lenne
Hozzászólásaim NEM a Radiosite.hu tulajdonosainak illetve üzemeltetőinek álláspontját tükrözik. Ha mégis, azt a hozzászólásban jelzem.
Zoey írta:Elég érdekes számomra, hogy Nyíregyházán tisztán be tudom fogni MP4 lejátszóval a 104,7 kékesi Class FM-et.(...)Az mintha nálunk is jönne. Valószínűleg azért, mert magasan van, nem nagyon tudja kitakarni semmi.
Már csak azért is érdekes, mert ugyanezt a frekvenciát Miskolcon nem tudom fogni, ami jóval közelebb van pedig.
És ráadásul a kékesi teljesítménye a tokajinak mindössze a fele...
LuciFerko írta:Ott, Nyíregyen? Nem vettem észre...Zoey írta:Elég érdekes számomra, hogy Nyíregyházán tisztán be tudom fogni MP4 lejátszóval a 104,7 kékesi Class FM-et. Térképen elgondolva elég messze van egymástól a két pont...ukrán nem zavar bele?![]()
Már csak azért is érdekes, mert ugyanezt a frekvenciát Miskolcon nem tudom fogni, ami jóval közelebb van pedig.
Zoey írta:Elég érdekes számomra, hogy Nyíregyházán tisztán be tudom fogni MP4 lejátszóval a 104,7 kékesi Class FM-et. Térképen elgondolva elég messze van egymástól a két pont...ukrán nem zavar bele?![]()