Az elég gyengécske teljesítmény ,ha már a Kórházig sem jut el a rádió adó jele!Lehet érdemes lenne egy kültéri antennát is a Hifi-hez csatlakoztatnod!Egy ismerősömnek a Hatvanas utcában még egy egyszerű rádiós magnóval sikerült elkapnia az adást,de már ott is susog ,ha sztereóban szól!Monóban még tökéletes a vétel!
Egy ideig nagyobb teljesítménnyel adtak,de leégett az adó és a javítás után jelentősen csökkentették a teljesítményt!Azóta is így sugároznak!
Nálam itt a Bosch közelében még most is vehető a rádió!Ez,csak azért van így ,mert a hifihez még egy nagyobb a tetőtérben elhelyezett antenna is csatlakoztatva van.Bár néha még így is rossz a vétel az FM 92.2-n sugárzó szlovák rádió behullámzásai miatt!
Igaz,most nincs rajta zene,csak csend a péntek éjjeli vihar és gondolom az ennek eredményeképpen történt áramszünet miatt!Amíg be nem megy valaki a stúdióba,addig ez biztosan így is marad!Tehát az adó az sugároz,csak éppen nincs rajta ,most még zene sem!
Szerintem szeptemberben újra beindítják,mert a szakiskola épületéből sugároz és a tanév végén kezdett leállni a addigi műsor!De ez ,csak az én véleményem!
Hát tényleg jó lenne ,ha a Zagyvan be tudná tölteni egy helyi rádió szerepét,de jelenleg,csak vegetálgat!Túl kevesen vannak a műsor készítéshez,állítólag 2-3 ember csinálta eddig!
Erre az FM 97.4 kerülő új rádióra én is kíváncsi leszek!Azért remélem ott is inkább egy Hatvan és környékére fókuszáló rádió fog születni!