RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#59163  Szerző: Gabeedj

Ott a Sunshine és Retro fm és még van valami rádió Nyíregyházán és meg fog élni a Bárányadó???Fura lenne,mert a helyiek jobbak,még akkor is,ha nem olyan pénzesek ,mint a Bárányadó.Néha néha elkapok egy retro fm műsort neten és tetszik..
 #59156  Szerző: szemilan

LadoniczkiDani írta:Szegény Nyíregyháza...R1 ott is? Bődületes, hogy a sz@r milyen gyorsan terjeszthető... Bocs ha valaki lelki világába ezzel a kijelentésemmel belegázoltam...Számomra szakmailag (a dögös szignálokon kívül) egy nagy 0 ez az adó! :csukottszem:
Az én lelkembe nem gázolsz bele XD
Hasonló véleményen vagyok.
 #59155  Szerző: LuciFerko

egy top40 rádiótól mit vártok?
 #59154  Szerző: LadoniczkiDani

Szegény Nyíregyháza...R1 ott is? Bődületes, hogy a sz@r milyen gyorsan terjeszthető... Bocs ha valaki lelki világába ezzel a kijelentésemmel belegázoltam...Számomra szakmailag (a dögös szignálokon kívül) egy nagy 0 ez az adó! :csukottszem:
 #59152  Szerző: Andrew5

Szerintem meg az r1 gyenge a nyíegyi rádiókhoz. A sunshine is hallgatható, a retro az meg nagyon jó. A korlátolt folyamatosan ismétlő r1 szerintem itt utsó lesz a kerek között.... :boldog:
 #59102  Szerző: benjamin

Újabb frekvenciával bővül a rádió1.A class fm-nek muszáj lesz összeszednie magát.
 #59073  Szerző: Cicoo

Lehet, hogy így akarnak hallgatókat szerezni az idősebb korosztályból. Vagy: ha sokszor leadják, valaki csak meghallgatja. :hehe:
 #59069  Szerző: Pasa

Na ugye, manapság nem történik - ezek szerint - semmi! Vagy ha mégis, ki is adja akkor az igazi mai slágereket??? Mert Jacko nekem bejön, de hát ugye még csak véletlenül sem mai...
 #59068  Szerző: LadoniczkiDani

Michael Jackson hétvége... ? :) Idén hányadszorra? :D Azért kicsit dolgozni is lehetne a tematikus hétvégéken, nem pedig elővenni ugyanazt a felépítményt...sokadjára! Ja, és miért is igazi mai sláger például a Billie Jean? Mert az, csak nem az R1 időszámításában...de hát láttunk már tőlük fura mutatványokat! Elvégre ők a legjobb rádió az országban...legalábbis a felmérés(ük) :) szerint! :unott:
 #57969  Szerző: zenefalo

LuciFerko írta:http://web.archive.org/web/199802222142 ... top20.html danubius rádió, 98 eleje :)
Ez még a privatizálás előtti időből való a honlap(1997.nov.8). Istenem,a Danubius akkor volt a legjobb! De nem OFF-olok tovább.
  • 1
  • 344
  • 345
  • 346
  • 347
  • 348
  • 482