RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#58816  Szerző: Cicoo

Gabeedj írta:Neo jól indult,de ezeket a Bumeráng királyokat berakták ide és kiégett minden,hiszen ők maguk is kiégtek már.
Mégis rengetegen hallgatják. Talán ez az egy műsoruk van, amit tömegesen hallgatnak..
 #58803  Szerző: Gabeedj

MA 1 évesek(Neo Class)Neo még itt nehezen indult,de jó volt :))
 #58359  Szerző: Gabeedj

Neo jól indult,de ezeket a Bumeráng királyokat berakták ide és kiégett minden,hiszen ők maguk is kiégtek már.Nem szabadna napi műsort adni már nekik ,max heti 2-3alkalom.Ugyan ez érvényes Jáksóra is ,a másikon.Nem hallottam mostanában a két kereskedelmi rádiót ,mert Mr2 megy általában,de az is addig még nem lesz egy újabb Sláger rádió belőle.....
Nagy változást nem érzem a Neoban még mindig
 #58357  Szerző: Gyurii91

Nem beszélve arról, hogy olyan vicces, felpörgető a műsor, hogy már 1 hónapja mindennap ugyanazt a kis "humormorzsát" ismétlik.

Egy jó rádióműsornál nem naponta lehetne újabbnál újabb "legnagyobb durranást" bevágni..?
 #58352  Szerző: Cicoo

Ma reggel fél 5-5 körül belefüleltem kicsit út közben, és egyből az jutott eszembe, hogy miért csak ilyen időszakban megy vállalható zenei összeállítás? Aztán persze megint nem bírtam túl sokáig a hallgatózást, mert állandóan "best of(?!) Bumeráng" volt. Kérdem én, muszáj ezt? Aki nem hallgatja reggelente azt a borzalmat, arra miért kell rátukmálni - akár csak részletekben is - a nap minden szakában?! (Délután negyed 2 felé szoktam még odakapcsolgatni, és akkor is bevagdossák a B.-részleteket..)
 #58242  Szerző: Gabeedj

Elég korlátoltak a szerkesztők,csak kis mennyiségű zenét játszanak,a többit mellőzik ,mert nem Slágeros és nem menő nyál.....
Apropó Sláger..Megszűnt minden idők nagy rádiója,így szabad az út ,a Neo előtt,hogy valóban ők legyenek az Új Sláger rádió.Erősen arrafelé haladunk és ha ide tartunk,akkor jogos a kérdés ,hogy miért kellett elmenni a Slágernek ,ha ugyanazt kapjuk.Bár most Slágert sajnálja fél ország,de azért a 1998 as szerződés és az utána lévő hosszabbítás sem volt egészen tiszta szerintem :twisted:
 #58229  Szerző: colter

steve írta:Az egyébként miért van, hogy ezek a szennyrádiók a Republictól csak a vap vap vapsúvapot tolják non-stop az emberek képébe, miközben vidéki rádióadókon csomó más Republic dalt lehet hallani. Ennyire begyepesedett agyú idióták a zenei szerkesztők ezekben a rádiókban vagy ennyire lenézik a hallgatókat, és agyhalottként tekintenek rájuk.
Ezzel egyetértek 100%-ban. Ez a vap vap vapsúvap nagyon jó :D
 #58224  Szerző: steve

Az egyébként miért van, hogy ezek a szennyrádiók a Republictól csak a vap vap vapsúvapot tolják non-stop az emberek képébe, miközben vidéki rádióadókon csomó más Republic dalt lehet hallani. Ennyire begyepesedett agyú idióták a zenei szerkesztők ezekben a rádiókban vagy ennyire lenézik a hallgatókat, és agyhalottként tekintenek rájuk.
 #58116  Szerző: Gabeedj

Több jó megnyilvánulás kellene és több ilyen interjú.
Újítás valóban volt ebben igazad van(sláger top) ,bumeránghoz aki hozzányúl ,annak rácsapnak a kezére .....Neonak más utakon kell járni ,mert Sláger volt van,de ne legyen már ismét,főleg ne 3 adón!!!!
 #58115  Szerző: colter

Ma este a magyar hangok adásban jó volt hallani a Hard dalokat. Szerintem jól nyilatkoztak az együttes tagjai, jó hogy nagy néha a sok gagyi között ilyen hard rock csapatok is szóhoz jutnak.
  • 1
  • 362
  • 363
  • 364
  • 365
  • 366
  • 584