RADIOSITE Fórum

• Radio Express

#5827  Szerző: rsite1

Szerinted "ő" alatt a Rádió Expresst értem? Siralom.
 #5826  Szerző: Obladioblada

MikySoft írta:Szerintem erről nem ő tehet...
Egy "ekkora és ilyen profi" rádiónak illene rendelkezni annyi információs bázissal, hogy ezekről mindenkinél hamarabb szerezzenek tudomást. Csak hát nehéz. Főleg úgy hogy egyrészt nem is érdekli őket, másrészt nincs hallgató aki betelefonálna.
 #5780  Szerző: rsite1

Szerintem erről nem ő tehet...
 #5726  Szerző: tomee87

Azt miért nem mondja Tót Peti, hogy a 37-es főúton Tokaj és Sárospatak között fel van marva az út, felújítás miatt és 40-60km/h-ás a sebesség korlátozás több, mint 30km-es szakaszon?? Ez nem fontos? Csak az, hogy Miskolc-Tapolcán van egy hajszálvékony repedés az úton :evil:
 #5682  Szerző: tomee87

Obladioblada írta:
jeek írta:
nyikolaj írta:A tokaji frekin a szignál bemondja,hogy RÁDIO EXPRESS FM 101.8(lehet,hogy a többin is igy van,de még azoknál nem hallottam)
Attól függ mikor? Úgy tudom 18:00 és 6:00 között leválnak a központi műsorról (Tokaj, Sárospatak) és akkor csak zene megy az adott frekiken.
Éljen a közszolgálat.
Ez mostmár megerősödni látszik, hogy így van. A tokaji és a sárospataki freki 18:00-kor leválik a "központi" műsorról.
Ma például a sárospataki frekit hallottam, elindult a reklámblokk, majd a reklámblokk közepén 10mp szünet és elindult egy zene, utána már olyan szignálok voltak, h mindegyikben utána mondta a station voice a 89.8 frekit. Ami furcsa, hogy 18:00-kor már helyi hírek sem volt :?
Egy dolgot nem értek, akkor minek kértek hálózatba kapcsolódást ha ezt csinálják? Mire jó az, hogy a sárospataki és tokaji frekin nem Jazz Express hanem danubius szintű zenék mennek reggel 6-ig?
 #5658  Szerző: Obladioblada

jeek írta:
nyikolaj írta:A tokaji frekin a szignál bemondja,hogy RÁDIO EXPRESS FM 101.8(lehet,hogy a többin is igy van,de még azoknál nem hallottam)
Attól függ mikor? Úgy tudom 18:00 és 6:00 között leválnak a központi műsorról (Tokaj, Sárospatak) és akkor csak zene megy az adott frekiken.
Éljen a közszolgálat.
 #5642  Szerző: tomee87

#5637  Szerző: nyikolaj

A tokaji frekin a szignál bemondja,hogy RÁDIO EXPRESS FM 101.8(lehet,hogy a többin is igy van,de még azoknál nem hallottam)
 #5539  Szerző: LuciFerko

tavaly telefonnal jött egész szépen ott
 #5526  Szerző: tomee87

Ma voltam Nyíregyházán, és csak élvezhetetlenül fogható ott a Rádió Express. Szikszói, sárospataki, encsi freki egyáltalán nem jön, a tokaji is nagyon gyengén, RDS sehol nem jött le (jobb fajta autórádióval sem). Tehát fölösleges nyíregyházi híreket pofázni benne, mert egy átlag szarkínaikonyha rádióval, befoghatatlan.
  • 1
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 97