centerweb írta:A tokaji adó ki van kapcsolva. Eddig bírták?Múlt héten, mikor belehallgattam (talán csütörtökön), a debreceni adás ment egy az egyben, még a spotban is fm 106-ot mondtak...
centerweb írta:Olyat én is hallottam.Zoey írta:Észrevehető a vételkörzet javulása, de van pár nem éppen elenyésző hiba a 101.8-cal. Pl. néha rájön az 5 perc, és kb. 20 másodpercenként-ként-ként beakad. Meg levehetnék róla azt a plusz procit vagy valamit, hogy legalább úgy szóljon mint a sárospataki.nyikolaj írta:Szerintem,nem lesz baj,ha majd a 101.8 valahogy visszavonul Miskolc körzetéből,mert beindul majd a 101.6!Igen, erre én is gondoltam, lehet, zavarnák egymást.
Mondjuk eddig se volt olyan jól fogható,nem értem,hogy tudják ennyien hallgatni
Mindenesetre valamit változtathattak, mert már Miskolc azon részén is, ahol még a helyi kisközök sem jönnek, egész szépen jön a Max, valamint Nyíregyháza majd' egész területén is. Ha azt vesszük, három megyeszékhelyt lefed a Max...
Vannak új szignálok is. pl:rádió max tokajon a 101.8 mhz-n.Vokális szignálok is vannak, és a műsorvezető egyszer úgy köszönt be, hogy "ez itt a Max Debrecenben a 106-on, Tokajban a 101.8-on..." stb.
Zoey írta:Észrevehető a vételkörzet javulása, de van pár nem éppen elenyésző hiba a 101.8-cal. Pl. néha rájön az 5 perc, és kb. 20 másodpercenként-ként-ként beakad. Meg levehetnék róla azt a plusz procit vagy valamit, hogy legalább úgy szóljon mint a sárospataki.nyikolaj írta:Szerintem,nem lesz baj,ha majd a 101.8 valahogy visszavonul Miskolc körzetéből,mert beindul majd a 101.6!Igen, erre én is gondoltam, lehet, zavarnák egymást.
Mondjuk eddig se volt olyan jól fogható,nem értem,hogy tudják ennyien hallgatni
Mindenesetre valamit változtathattak, mert már Miskolc azon részén is, ahol még a helyi kisközök sem jönnek, egész szépen jön a Max, valamint Nyíregyháza majd' egész területén is. Ha azt vesszük, három megyeszékhelyt lefed a Max...
Vannak új szignálok is. pl:rádió max tokajon a 101.8 mhz-n.Vokális szignálok is vannak