RADIOSITE Fórum

• upc kábeltv

#58840  Szerző: tomee87

Pasa írta: Te komolyan azt hiszed, hogy mindenki lavórokat akar aggatni a házfalára, meg újabb dobozokat és távirányítókat minden szobába? Főleg, hogy ezért kap még egy rakás szar ismétlőcsatornát. Én még mindig elégedett vagyok a 46 csatornás analóg kábelemmel, négy tévére dobozok nélkül szétosztva és kifogástalan képminőséggel. :yes:
Egyetértek.
A kábeltv-nél nem kell lekapcsolni az analógot 2012-ben még akár évekig, évtizedig mehet majd minden gond nélkül.
Ez csak a UPC nagy hülyesége, h csonkítsuk az analógot folyamatosan. És egyre durvábban csinálják!
Meg kell nézni pl. a PR-Telecomot vagy a Tarrt, ahol van ugyan 130 egynehány csatorna digitálison, de emellett 55-65 csatornát adnak analógon is, mindenhol, mert nem minden lakásban 1 vagy 2 tv-n nézik a szolgáltatást....
 #58826  Szerző: Mauro

Pasa írta:
Mauro írta:Akkor gondolom már mindenki valamelyik DTH szolgáltatóra váltott.
Te komolyan azt hiszed, hogy mindenki lavórokat akar aggatni a házfalára, meg újabb dobozokat és távirányítókat minden szobába? Főleg, hogy ezért kap még egy rakás szar ismétlőcsatornát. Én még mindig elégedett vagyok a 46 csatornás analóg kábelemmel, négy tévére dobozok nélkül szétosztva és kifogástalan képminőséggel. :yes:
Na azért van egy-két jó csati is.
 #58785  Szerző: Pasa

Mauro írta:Akkor gondolom már mindenki valamelyik DTH szolgáltatóra váltott.
Te komolyan azt hiszed, hogy mindenki lavórokat akar aggatni a házfalára, meg újabb dobozokat és távirányítókat minden szobába? Főleg, hogy ezért kap még egy rakás szar ismétlőcsatornát. Én még mindig elégedett vagyok a 46 csatornás analóg kábelemmel, négy tévére dobozok nélkül szétosztva és kifogástalan képminőséggel. :yes:
 #58779  Szerző: mlaszlo

jeek írta: Nem januári az, hanem valószínűleg a decemberi, mivel a december 1-ei kábeltv ÁSZF 1.sz melléklete már erre az új csatornakiosztásra mutat.
Ami törvénytelen is, mivel analógnál egyáltalán nincs feltüntetve a tvcsatornák csatornái és frekvenciái.
Ha lefelé görgetsz, akkor a lista végén ott van a nyomtatható változat, abban benne vannak a frekvenciák is, valamint a silver csomag csatornái is. Szerintem elírás az új lista a honlapon, dec. 1-től semmiképpen sem léphetne életbe ilyen csatornakiosztás, mert nem volt meg a 30 napos bejelentés az előfizetők felé.
 #58778  Szerző: tomee87

mlaszlo írta:
djlacee írta:A Januártól érvényes analóg csatornakiosztás ugye csak valami vicc??? Komolyan gondolják, hogy 27 csatorna ÖSSZESEN???
Hol találtál új csatornakiosztást? A honlapon most valóban átvariálták, de szerintem hibás, a silver csomag mindenhol lemaradt. Az értékesítése már valóban megszűnt, de arról még nem hallottam, hogy a csatornákat is kivennék.
Nem januári az, hanem valószínűleg a decemberi, mivel a december 1-ei kábeltv ÁSZF 1.sz melléklete már erre az új csatornakiosztásra mutat.
Ami törvénytelen is, mivel analógnál egyáltalán nincs feltüntetve a tvcsatornák csatornái és frekvenciái.
 #58775  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:A Januártól érvényes analóg csatornakiosztás ugye csak valami vicc??? Komolyan gondolják, hogy 27 csatorna ÖSSZESEN???
Hol találtál új csatornakiosztást? A honlapon most valóban átvariálták, de szerintem hibás, a silver csomag mindenhol lemaradt. Az értékesítése már valóban megszűnt, de arról még nem hallottam, hogy a csatornákat is kivennék.
 #58769  Szerző: Mauro

LuciFerko írta:nem mert ott nincs Enying TV :)
Jó de emiatt hányan maradhattak enyingi kábeltévénél. ;)
 #58767  Szerző: LuciFerko

nem mert ott nincs Enying TV :)
 #58766  Szerző: Mauro

LuciFerko írta:az enyingi maszek kábeltévén meg 36 csatorna van havi 3000-ért :punch:
Akkor gondolom már mindenki valamelyik DTH szolgáltatóra váltott.
 #58765  Szerző: Mauro

djlacee írta:
Mauro írta:Elképzelhető. Eddig is mindig úgy változott a csatornakiosztás ahogy előre bejelentették. Digitális kínálat hány csatival bővül?
0
Akkor meg minek szűkítik az analóg kínálatot? Nevetséges hogy nem képesek normális kínálatot össze hozni. :x :shoot:
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 103