RADIOSITE Fórum

• upc kábeltv

#59929  Szerző: Gyurii91

UPC betör Békésbe is! :D
 #59872  Szerző: LuciFerko

és jól le lesz butítva az analóg kínálat :punch:
 #59860  Szerző: Mauro

Jó pár helyen most is van UPC kábel.
 #59852  Szerző: mlaszlo

A UPC Magyarország megvásárolja a Fibernet kábelhálózatainak egyharmadát

Melyek konkrétan azok a települések, amiket várhatóan átvesz a UPC?

A upc szolgáltatások várhatóan az alábbi településeken lesznek elérhetőek:
Budapest (IX., X., XI., XII., XIX., XXII. kerület)
Agárd, Bajna, Bánd, Baracska, Budaörs, Csongrád, Délegyháza, Dinnyés, Ercsi, Erdőkertes, Gárdony, Gödöllő, Gyomaendrőd, Gyúró, Herend, Kajászó, Kápolnásnyék, Kerepes, Kétegyháza, Kiskunlacháza, Kistarcsa, Leányfalu, Makád, Martonvásár, Mogyoród, Nagysáp, Nagytarcsa, Nyergesújfalu, Okány, Őrbottyán, Pilisszentlászló, Ráckeve, Sarkad, Szada, Százhalombatta, Szeghalom, Szentendre, Szentgál, Szigetbecse, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Tárnok, Tordas, Tótkomlós, Üröm, Velence, Vésztő
 #59490  Szerző: donder

A Discovery most állt vissza magyarra, a fahordók készítéséről szóló hogyan készült sorozat kellős közepén :|
 #59488  Szerző: donder

megint van egy kis :S a debreceni 750 MHz-es analóg rendszeren...

A Discovery Ch. Cseh nyelven hallható már reggel óta, de ami érdekes hogy a reklámok magyarok... :shock:
A CC fagy
A CN nek új logója van, de szintén fagy, és cseh nyelven hallható...
Digitalt nem néztem, mert ma lett kikötve... :(
:X.:
 #58851  Szerző: Mauro

LuciFerko írta:remélem a "koli" átáll digire. De ott meg nincs comedy central :gülü2:
Nem kell aggódnod több Comedy Central-s sorozat fent van neten.
 #58850  Szerző: LuciFerko

remélem a "koli" átáll digire. De ott meg nincs comedy central :gülü2:
 #58849  Szerző: Mauro

jeek írta:
Pasa írta: Te komolyan azt hiszed, hogy mindenki lavórokat akar aggatni a házfalára, meg újabb dobozokat és távirányítókat minden szobába? Főleg, hogy ezért kap még egy rakás szar ismétlőcsatornát. Én még mindig elégedett vagyok a 46 csatornás analóg kábelemmel, négy tévére dobozok nélkül szétosztva és kifogástalan képminőséggel. :yes:
Egyetértek.
A kábeltv-nél nem kell lekapcsolni az analógot 2012-ben még akár évekig, évtizedig mehet majd minden gond nélkül.
Ez csak a UPC nagy hülyesége, h csonkítsuk az analógot folyamatosan. És egyre durvábban csinálják!
Meg kell nézni pl. a PR-Telecomot vagy a Tarrt, ahol van ugyan 130 egynehány csatorna digitálison, de emellett 55-65 csatornát adnak analógon is, mindenhol, mert nem minden lakásban 1 vagy 2 tv-n nézik a szolgáltatást....
Biztos így akarja a UPC digitálisra terelni az előfizetőit.
A helyet hogy digitális szolgáltatása fejlesztésével próbálkozna inkább.
 #58842  Szerző: LuciFerko

jeek írta:
Pasa írta: Te komolyan azt hiszed, hogy mindenki lavórokat akar aggatni a házfalára, meg újabb dobozokat és távirányítókat minden szobába? Főleg, hogy ezért kap még egy rakás szar ismétlőcsatornát. Én még mindig elégedett vagyok a 46 csatornás analóg kábelemmel, négy tévére dobozok nélkül szétosztva és kifogástalan képminőséggel. :yes:
Egyetértek.
A kábeltv-nél nem kell lekapcsolni az analógot 2012-ben még akár évekig, évtizedig mehet majd minden gond nélkül.
Ez csak a UPC nagy hülyesége, h csonkítsuk az analógot folyamatosan. És egyre durvábban csinálják!
Meg kell nézni pl. a PR-Telecomot vagy a Tarrt, ahol van ugyan 130 egynehány csatorna digitálison, de emellett 55-65 csatornát adnak analógon is, mindenhol, mert nem minden lakásban 1 vagy 2 tv-n nézik a szolgáltatást....
nálunk is van 4 tv a házban.
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 103