jeek írta:Biztos így akarja a UPC digitálisra terelni az előfizetőit.Pasa írta: Te komolyan azt hiszed, hogy mindenki lavórokat akar aggatni a házfalára, meg újabb dobozokat és távirányítókat minden szobába? Főleg, hogy ezért kap még egy rakás szar ismétlőcsatornát. Én még mindig elégedett vagyok a 46 csatornás analóg kábelemmel, négy tévére dobozok nélkül szétosztva és kifogástalan képminőséggel.Egyetértek.
A kábeltv-nél nem kell lekapcsolni az analógot 2012-ben még akár évekig, évtizedig mehet majd minden gond nélkül.
Ez csak a UPC nagy hülyesége, h csonkítsuk az analógot folyamatosan. És egyre durvábban csinálják!
Meg kell nézni pl. a PR-Telecomot vagy a Tarrt, ahol van ugyan 130 egynehány csatorna digitálison, de emellett 55-65 csatornát adnak analógon is, mindenhol, mert nem minden lakásban 1 vagy 2 tv-n nézik a szolgáltatást....
jeek írta:nálunk is van 4 tv a házban.Pasa írta: Te komolyan azt hiszed, hogy mindenki lavórokat akar aggatni a házfalára, meg újabb dobozokat és távirányítókat minden szobába? Főleg, hogy ezért kap még egy rakás szar ismétlőcsatornát. Én még mindig elégedett vagyok a 46 csatornás analóg kábelemmel, négy tévére dobozok nélkül szétosztva és kifogástalan képminőséggel.Egyetértek.
A kábeltv-nél nem kell lekapcsolni az analógot 2012-ben még akár évekig, évtizedig mehet majd minden gond nélkül.
Ez csak a UPC nagy hülyesége, h csonkítsuk az analógot folyamatosan. És egyre durvábban csinálják!
Meg kell nézni pl. a PR-Telecomot vagy a Tarrt, ahol van ugyan 130 egynehány csatorna digitálison, de emellett 55-65 csatornát adnak analógon is, mindenhol, mert nem minden lakásban 1 vagy 2 tv-n nézik a szolgáltatást....