RADIOSITE Fórum

• Vital FM - Debrecen - 102.4 MHz

#59482  Szerző: NagyBela

Donder!

Ha tájékozódsz a neten az ORTT honlapján, az Online cégközlönyben és összenézed a neveket a telephelyet, átolvasod tüzetesen ezt a fórumot + még hozzáadod azt a el nem hanyagolható tényt, hogy egy kisközösségi freki nem eladható, másra át nem ruházható akkor látni fogod az összefüggéseket. Ezért mondtam, hogy nem kell nagy szakinak lenni ahhoz, hogy ezt a rejtvényt megfejtsd.

Kérdezted, hogy mi lesz a folytatás. 2014.-ig van működési engedély a frekvenciára. Vagy még 3 év káosz 10 féle profillal, vagy előbb utóbb csend. Ez a két verzió van viszont ha tényleg az a felállás amit elmondtam akkor szerintem itt hamarosan csend lesz. ....végre.....
 #59428  Szerző: donder

Na álljunk meg egy percet...
Andrew5-nek köze van ehhez??? Ezt korábban sem értettem...

NagyBela: Kissé erős fogalmazás, de egyetértek! :yes:
 #59427  Szerző: NagyBela

Mi is itt a gond?

Van egy frekvencia, amit az üzemeltetője nem a célnak megfelelően hasznosít már lassan két éve. Ha nem megy a rádiózás akkor el kell venni a frekit és oda kell adni másnak!

Andrew! Nem kell rádiós zseninek lenni ahhoz, hogy valaki rájöjjön, hogy mi is itt ez a kettős játszma:

Nyertél egy frekit.
Csináltál rajta egy Twist FM-et, ami nem ment.
Szereztél befektetőket és szerveztél a neveden lévő freki köré egy KFt-t.
Jött a Jazz média nonprofit Kft és a Jazz Fm. A rádió nem ment.
Most itt van a Vital FM tehát neked át kellett helyezni az adót, hogy a jazz média Kft tűnjön fel jogsértőként. Tehát maradt a nonprofit kft, amiből kivontad a befektetés tárgyát magát a frekit mivel az a neveden van, más nem birtokolhatja, el nem adható.

Ergó seggbe rúgtad azokat az embereket akik láttak benned fantáziát anno?

Mit is keresel te ebben a szakmában?
 #59046  Szerző: Pihe

mimi írta:Hallgatja is bárki valamelyiket, hogy érdemes rajta ennyit szívózni? :blush:

Ha kicsit erősebb lenne... inkább ezt mint a 2 országos...t. Nem elcsépeltek a zenék duma mentes :D
 #59020  Szerző: LuciFerko

djlacee írta:Anno volt egy netes Vitál Rádió, van annak valami köze ehhez?
nincs
 #59019  Szerző: djlacee

Anno volt egy netes Vitál Rádió, van annak valami köze ehhez?
 #59015  Szerző: donder

mimi írta:Hallgatja is bárki valamelyiket, hogy érdemes rajta ennyit szívózni? :blush:
mellesleg... ^^
 #59014  Szerző: mimi

Hallgatja is bárki valamelyiket, hogy érdemes rajta ennyit szívózni? :blush:
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 59