RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#59132  Szerző: orrhang

A NEO már Ausztráliában is nyert??? EMBER!!! Magyarországról beszélünk!!! NeM??
 #59130  Szerző: Pasa

orrhang írta:a rádióknak az időjáráshoz kell igazítani a karácsonyi zenék játszását! Ebben az évben viszonylag meleg van, felesleges ennyire korán elkezdeni játszani őket
Micsoda? :shock: Időjáráshoz igazított karácsonyi zenék? Nem semmi ötlet. Ezek szerint Ausztráliában nem is játszanak karácsonyi zenéket a rádiók, mert ott most 30 fok meleg van? :hehe:
 #59124  Szerző: orrhang

Nem kell! Cicónak most (sincs) nincs igaza! Az áruházaknak nem, de a rádióknak az időjáráshoz kell igazítani a karácsonyi zenék játszását! Ebben az évben viszonylag meleg van, felesleges ennyire korán elkezdeni játszani őket! Magam részéről, ha nem változik az időjárás nagyon, akkor Mikulás előtt egy héttel kezdeném játszani (kb valamikor jövő hétfőtől) nagyon kis rotációban, aztán Mikulás előtt két nappal kicsit ráemelnék, majd megint vissza vennék. Kb 15-i héten kezdeném el őket jól(!!!) észrevehetően játszani, aztán karácsony előtt ráemelnék.
 #59094  Szerző: SzD

Na ezt is elmagyarázhatná nekem valaki... miért kell majdnem minden rádiónak törvényszerűen ráerőltetnie mindenkire a karácsonyi zenéket... ? Ráadásul minden éven ugyanaz a 100-150 zene, az összes rádióban. :vomit: :wailing:
 #59092  Szerző: Cicoo

orrhang írta:
Mennyé be a kórába, az ósanba vagy a tuskóba! Majd rájövől! Dikk
Gondoltam, hogy ezt be fogja írni valaki, de a kettő nem ugyanaz a kategória sztem!
Pedig de. Boldog vásárlást és mű-boldogságot kívánunk.. :vomit:
 #59076  Szerző: orrhang

Mennyé be a kórába, az ósanba vagy a tuskóba! Majd rájövől! Dikk
Gondoltam, hogy ezt be fogja írni valaki, de a kettő nem ugyanaz a kategória sztem!
 #59070  Szerző: lali87

Juventuson is megy már a karácsonyi izé... szerintem semmi baj nincs vele.
Vasárnaptól indul a banzáj....ez csak a bemelegítés az adventre..... :P
 #59065  Szerző: Pasa

orrhang írta:Francokat!! Karácsonyi zenét játszani már????? Szerintem sok(k)!!!
Mennyé be a kórába, az ósanba vagy a tuskóba! Majd rájövől! Dikk... :gülü2:
 #59057  Szerző: LuciFerko

már volt last xmas? :gülü2:
 #59054  Szerző: orrhang

Francokat!! Karácsonyi zenét játszani már????? Szerintem sok(k)!!!
  • 1
  • 360
  • 361
  • 362
  • 363
  • 364
  • 584