RADIOSITE Fórum

• Híd Rádió - Telkibánya - 100.6 MHz (12:00-16:00)

#5941  Szerző: Jani

VidámSrác írta:
nyikolaj írta:De vajon miért nincs még RDS? :roll: Még mindig fm 100,6 -ot ir ki.
az semmi. a 99,5 juventus rds-e még mindig ez: gaga. na ez a ciki :roll:
Itt Hajdú-Biharban a 100.6-on már jó ideje Fun megy a frekin és még mindig Aqva az RDS. :D
 #5929  Szerző: nyikolaj

:lol: Idioták.
 #5926  Szerző: VidámSrác

nyikolaj írta:De vajon miért nincs még RDS? :roll: Még mindig fm 100,6 -ot ir ki.
az semmi. a 99,5 juventus rds-e még mindig ez: gaga. na ez a ciki :roll:
 #5880  Szerző: nyikolaj

De vajon miért nincs még RDS? :roll: Még mindig fm 100,6 -ot ir ki.
 #5121  Szerző: centerweb

Ha a R35 a tulajdonos, akkor az is lesz.
ez is erre utal. remélem lesznek majd helyi hírek is, mint a 35-ön.
 #5120  Szerző: tomee87

centerweb írta:ma délben hallgattam, hírekben semmi változás, ugyanúgy a hírszolgálatos hírek mennek még mindíg :cry:
Ha a R35 a tulajdonos, akkor az is lesz.
 #5119  Szerző: centerweb

ma délben hallgattam, hírekben semmi változás, ugyanúgy a hírszolgálatos hírek mennek még mindíg :cry:
 #4911  Szerző: VidámSrác

nyikolaj írta:Milyen jo lenne,ha Miskolcon is lenne frekijuk!(titkon bizom benne) :roll:
jah, aztán hallgathatjuk a rádió 35-ös ismétléseket és az onairfm-es konzerveket miskolcon is... tényleg milyen jó is lenne :(
 #4454  Szerző: nyikolaj

Milyen jo lenne,ha Miskolcon is lenne frekijuk!(titkon bizom benne) :roll:
 #4450  Szerző: centerweb

Igen, ezt meg tudom erősíteni, ma én Göncön voltam, ugyanúgy a 3-ason mentünk (mint mindíg) és miután Ongaújfalunál felmentünk a 3-asra, onnantól szinte végig jött a Híd, jó minőségben. Abaújszántónál ezt az adáselmenést már én is tapasztaltam amikor vonattal mentem Göncre, gondolom az ott lévő Sátor-hegy miatt (is), meg ugye ott az egész "árnyékban van". Abaújszántó É-i részén már majdnem hogy rálátás van az adónak helyet adó hegyre.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 19