RADIOSITE Fórum

• Danubius Rádió

#5967  Szerző: Flash

nyikolaj írta:Valoban.Modjuk azt nem volna szabad. :| A jáksó műsora az más volt tematikailag.Ott aztán lehetett mindent :mrgreen:
Ha foglalkoztatnának egy telefonos kisasszonyt, aki felveszi a telefonokat, visszahívja a telefonálókat, majd úgy adja adásba őket, akkor simán kikerülhetőek lennének a telefonbetyárok. Egyszer hallottam egy nőt, aki mindig azzal szórakozott, hogy ő a Danubius tulajdonosa. :lol:
 #5936  Szerző: nyikolaj

Valoban.Modjuk azt nem volna szabad. :| A jáksó műsora az más volt tematikailag.Ott aztán lehetett mindent :mrgreen:
 #5934  Szerző: t

Flash írta:Én is tökre csíptem azt a műsort, mivel jómagam is betelefonáltam párszor, és mondtam az ökörségeket, meg elküldtem a picsába! Jó poén volt akkor, ma már ciki lenne! :lol:
azabaj, hogy ezt még el szokták játszani mostanában is a danubius fórummal, komoly témáknál :)
 #5931  Szerző: nyikolaj

Ugyan!Én nem :mrgreen: Én fel is vettem ezeket kazira,és ha unatkoztam mindig meghallgattam. :mrgreen:
 #5908  Szerző: Flash

nyikolaj írta:Emlékszem anno (kb 10 éve) Jáksonak minden szombat éjszaka volt egy ismerkedős műsora,ahol a sok hülye betelefonáló fiatal mindig beszólt a Jáksonak. :lol: (mondtak neki mindenféle szép és jot)Az ismerkedő show 70% erről szolt.Szerintem ezért is szünt meg.Istenem azok a régi szép idők. :mrgreen: Csak ez hiányzik a Danubiusbol.
Fogadjunk, hogy te is betelefonáltál! :lol:
Én is tökre csíptem azt a műsort, mivel jómagam is betelefonáltam párszor, és mondtam az ökörségeket, meg elküldtem a picsába! Jó poén volt akkor, ma már ciki lenne! :lol:
 #5907  Szerző: Sakál

Attis írta:
Savage Garden - To The Moon & Back
Slágeren elég gyakran nyomják.
Danubiuson is szokták, legalábbis ma hallottam.
 #5903  Szerző: nyikolaj

Emlékszem anno (kb 10 éve) Jáksonak minden szombat éjszaka volt egy ismerkedős műsora,ahol a sok hülye betelefonáló fiatal mindig beszólt a Jáksonak. :lol: (mondtak neki mindenféle szép és jot)Az ismerkedő show 70% erről szolt.Szerintem ezért is szünt meg.Istenem azok a régi szép idők. :mrgreen: Csak ez hiányzik a Danubiusbol.
 #5902  Szerző: t

Szegeden nemtom mire vélni, hogy a Danubius még a májusi felméréskor duplázott (2007. 09.: ~9%, 2008.01.: ~10%, 2008. 05.: ~18%, 2008. 09.: ~17,5%), ez érthetetlen.
Úgy, hogy közben van két helyben készülő helyi rádió is, azok meg megzuhantak (Rádió 88 - 2007. 09.: 40%, 2008. 01.: ~36%, 2008. 05.: ~32%, 2008. 09.: ~28%; Rádió Plusz - 2007. 09.: ~19%, 2008. 01.: ~12%, 2008. 05.: ~15%, 2008. 09.: ~10%). Pedig a helyiek (bár izzad a lábam a kereskedelmi rádiózástól, de szakmailag szerintem) még csak nem is rosszak, sőt. Így most a 88 az első, a Sláger stabilan tartja magát második helyen, Danub feljött 3.-nak, a Plusz a 4.
Hozzátartozik az is, hogy a mintán az összes rádió hallgatottsága zuhant, egyedül a Bartók javított egy-két ezreléket :)
 #5899  Szerző: nyikolaj

:lol:
 #5898  Szerző: t

nyikolaj írta:És azt mivel magyarázod,hogy Miskolcon a Danu mindig kimagaslo hallgatottsági eredményt ért el. :roll: Mindenesetre ez érdekes.
úgy, hogy nincs egy épkézláb rádió. vakok közt félszemű a király. :)
  • 1
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 109