RADIOSITE Fórum

• Híd Rádió - Telkibánya - 100.6 MHz (12:00-16:00)

#6022  Szerző: Jani

Nagyon pihentek vagytok. :D
 #6020  Szerző: VidámSrác

paradigm írta:Gonosz módon azon gondolkodtam el, hogy miért nem winampfm a rádió neve?
egészen biztosan gondolkodtak ezen a tulajdonosok is, de aztán rájöttek arra, hogy azért nem hívhatják a rádiót winampfm-nek, mert azért fizetni kellene mindenféle jogokat a nullsoftnak, azt meg nem akarnak, mert sóherek :D
a híd pedig egy abszolút semleges elnevezés, nem ütközik semmilyen jogvédelembe. Chuck Norris sem kért volna pénzt azért, ha véletlenül róla nevezik el az új duna-hidat. :lol: :lol: :lol:
(lehetett volna még a rádió neve szeretet fm, de azért a hit gyüli gyk.: vidám vasárnap ugrott volna... :D :D )
 #5960  Szerző: paradigm

Gonosz módon azon gondolkodtam el, hogy miért nem winampfm a rádió neve?
 #5958  Szerző: Obladioblada

paradigm írta:Dehogynem, biztosan. Na pont erre kellene inkább oda egy kisköz.
Ja. Nem pedig egy a fél megyét és szlovákia egy részét beszóló rádió, melynek a stúdiója Miskolcon van/lesz és telepakolják senkit nem érdeklő konzerv műsorokkal.
 #5956  Szerző: paradigm

Dehogynem, biztosan. Na pont erre kellene inkább oda egy kisköz.
 #5953  Szerző: t

Obladioblada írta:HÍREK. "Kovács Mari néninek felfúvódott a tehene. Juhász Pista bácsi kaszába lépett. A Kossuth utcában a vízelvezető árkot építik 15 méter hosszan Baloghék. Köszöntöm Önöket a Híd Rádió Telkibánya Híreit Huszár Katától halják..." :lol:
és most őszintén, akinek ott lakik, annak szerinted ezek nem érdekesek? :D
 #5951  Szerző: paradigm

Köszönjük a híreket Kata! :D
 #5950  Szerző: Obladioblada

HÍREK. "Kovács Mari néninek felfúvódott a tehene. Juhász Pista bácsi kaszába lépett. A Kossuth utcában a vízelvezető árkot építik 15 méter hosszan Baloghék. Köszöntöm Önöket a Híd Rádió Telkibánya Híreit Huszár Katától halják..." :lol:
 #5949  Szerző: Obladioblada

centerweb írta:
Ha a R35 a tulajdonos, akkor az is lesz.
ez is erre utal. remélem lesznek majd helyi hírek is, mint a 35-ön.
Aha. Hirtelen elképzeltem mi minden történhet egy 720 (rákerestem) lelkes településen nap mint nap, ami meg tud tölteni egy komplett hírblokkot friss hírekkel. :lol:

Természetesen tisztában vagyok vele, hogy itt egy elég nagy vételkörzet híreiről van szó, és a térségben sok minden történik, de a maga nemében akkor is érdekes lenne.
 #5942  Szerző: operator

Biztos elfelejtették átírni :lol:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 19