RADIOSITE Fórum

• TV2 Csoport (TV2, SuperTV2, FEM3, Mozi+, Izaura TV, Spíler 1-2, TV2 Séf, stb.)

#59882  Szerző: mimi

Mauro írta:Megadóztatják az RTL-t és a TV2-t

http://www.sat.hu/read.php?id=2231

:party: :yes: :up:

Csak fogadják is el.
Elég nagy baj lesz ez a médiatörvény, ha így elfogadják, ha a hangzatos hülyeségeken kívül valaki alaposabban is megnézte...
 #59635  Szerző: lali87

Off extra :-)Ezek nem saját műsorok, hanem megvett jogok főleg. Sorozatok, filmek....
Gyurii91 írta:OFF:Disney rajzfilmek ;)
A Disney jogokat eladták az RTL-nek még 2000-ben azóta ott van az összeállítás.
 #59580  Szerző: Gyurii91

OFF: Amúgy Én is gondolkoztam rajta, lehetne egy MTV Archív adó amin régi műsorokat ismételnek. Szilveszteri műsorok, Disney rajzfilmek, kaberék, showműsorok, beszélgetős műsorok, játékfilmek. MTV Retro... ;)
 #59577  Szerző: mimi

Az utóbbi 15-20 évben szerintem az MTV-ben már nem készült túl sok időtálló anyag, régebbről is inkább a játékfilm-sorozatok, gyerekfilmek, rajzfilmsorozatok, zenei felvételek lehetnek érdekesebbek.
A "szórakoztató" műsorok most is az archívból merítenek unalomig koptatott anyagokat, a tévéfilmek (nem a mozifilmek) is nagyrészt kopottak a mai szemnek, az ismeretterjesztő filmek egy-két kivételtől eltekintve lassúak, vontatottak, unalmasak a mostani ismeretterjesztő csatornákhoz szokott közönségnek.
Lehet 13-14 évnyi archívjuk, de ennek szerintem egy százaléka olyan, amit most is szívesen megnéznének húsznál többen. (Még az is baromi sok.)
 #59574  Szerző: lali87

mimi írta:....A másik, hogy minden csatorna, így a TV2 is, csomagban tud filmeket vásárolni, a főműsoridőben leadható, normálisabb filmek/sorozatok mellé beraknak gyengébbeket is. Ezekből összeraknak olyan csatornákat, amikbe beáldoznak egy-két jobb filmet is, hogy felvegyék a kábelszolgáltatók, kérjék a nézők, mellé meg el lehet nyomni a gagyit, amit már nem adnának le a főcsatornán, amúgy elveszne, de így még jön be belőle némi pénz. Az IKO csatornák nagy része is ilyen.
A Magyar Televíziónál 13-14 évnyi (0-24-es adásra elegendő) konzerv műsor van (régen nyilatkozta valaki) ők miért nem csinálnak ennek egy csatornát????? Állítólag az előző vezetések sokat vásároltak???? Nem értem ott mire spejzolnak :-) Vagy ennyire sz@r,értéktelen tartalmak lennének???
 #59567  Szerző: Gabeedj

Tipikus:))))Renault kontra Dácia
 #59516  Szerző: mimi

Az egyik, hogy töredékébe kerül bármilyen műsort megvenni, esetleg még leszinkronizáltatni Nagyváradon, mint legyártani. A piac kicsi, nem tart el még több, pláne minőségi műsorelőállító csatornát.

A másik, hogy minden csatorna, így a TV2 is, csomagban tud filmeket vásárolni, a főműsoridőben leadható, normálisabb filmek/sorozatok mellé beraknak gyengébbeket is. Ezekből összeraknak olyan csatornákat, amikbe beáldoznak egy-két jobb filmet is, hogy felvegyék a kábelszolgáltatók, kérjék a nézők, mellé meg el lehet nyomni a gagyit, amit már nem adnának le a főcsatornán, amúgy elveszne, de így még jön be belőle némi pénz. Az IKO csatornák nagy része is ilyen.
  • 1
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 203