RADIOSITE Fórum

• Rádiós technikai eszközök

#59924  Szerző: SySERR

Legujabb verzio ugy nez ki elindul. A magyaritas valami borzalom (`egyébb` es hasonlo elirasok)
Fokepernyo felepites hasonlo mint a Darim FS1000-nek, viszont sehogy se tudom a zeneket behuzni az adaslistaba:
- drag&drop hatastalan
- keresoben adott zenere duplaklikk hatastalan
- jobb klikk + add to start of playlist hatastalan

Es akkor a nehezites: Vajon wine alatt szerveren hangkartya nelkul tavoli VNCvel el fog indulni? :)
 #59922  Szerző: mimi

32bit Win7 alatt nekem ment.
Egyébként meg lehet adni asszem, hogy hány számból álló listát generáljon előre, illetve talán be is lehet kérni egy gombnyomásra, hogy pakoljon a végére újabb elemeket...
 #59919  Szerző: best

talán próbáld meg a .net frameworkot frissíteni (tudtommal van 4-es, win 7-hez), lehet, hogy ott a gond. De azon sem lepődnék meg, hogy csak Xp-vel működik, mert annál stabilabbat egyelőre nem találtak ki (csak szebbet :) ).

Regisztrálni kell a www.radiodj.ro oldalon a Community-ben, regisztráció után a fórumba belépve majdnem legfelső fórumtémában letölthető a legújabb változat, 4-el alatta pedig a magyarosítás.

Mivel saját adatbázissal dolgozik, így importálni kell a file-okat. Második fül: import directory, vagy mappa importálása.

Tényleg csak ajánlani tudom a progit, egész éjjel futott nálunk. Fadeléseket kell belőni jól, és nagyon szépen szól! :) Most már én is kíváncsi vagyok, mit fejlesztenek rajta, hamarosan megtudjuk.
 #59918  Szerző: SySERR

Nem tudja valaki hogy lehet mukodesre birni a progit?
Jelenleg ezzel szall el:Kép
A radiodj honlapjan masok is talalkoztak ezzel, de vagy nem volt ra valasz vagy azonnal temavaltas volt a forumukon. :x
Windows 7 64bit (6.1.7600)
Lenyeg hogy ezek utan nem nagyon lehet stabilnak nevezni a progit, hacsak nem tud erre valaki valami varazslatot.
Ja, zsir uj, szinte szuz win7-re lett felteve. Az elozo leharcolt win7-en is ugyanez volt.
 #59909  Szerző: djlacee

Hogy a búbánatba töltöm be az összes zenét?
 #59901  Szerző: csokie

Köszi!

És hol tudom letölteni a progit, mert a hun_pack-ot már leszedtem. :)
 #59899  Szerző: best

RadioDJ 1.5.8

Rájöttem már az előző verziónál erre a sweeper dologra, ezért is akarom ezt használni, mert rengeteg "kényelmes" funkció van benne. Lehet, hogy nem tud annyit, mint a SAM, de amire kell nekünk az bőven benne van ebben. A buta műsorvezetők is könnyen tudják legalább majd kezelni :)

Most importáltam bele a 4000 zenénket, illetve most kategorizálok 1000-ret, utána meg kb. 400-nak csinálom meg az introját, amikből nagyjából gyakran rotál (top zenék). Nem könnyű meló, de már belejöttem, 17 óta csinálom :)

Nagyon jók, hogy színezi a hangfájlok típusát. Tényleg csak egy funkciót találok benne "rossznak", hogy nem lehet a listát jóval előre legenerálni. Illetve automódnál "elfogy" a zene a listából, csak akkor tölti újra. Remélem az új verzió már kicsit módosul. Mondjuk, most rácuppantam a témára, az ottani fórumra is írok majd a srácnak, meg körülnézek, mi készül bele.

Én most még a pénzemet is adnám érte, mert baromi igényes, és ha fejlődik, húúúúúúúúúúú :)
 #59895  Szerző: csokie

Konkrétan akkor melyikről is van szó?
 #59894  Szerző: SzD

Jó keveréseket csinál az újabb is, csak kicsit bátrabban vágja le a zenék elejét/végét. Ugyanakkor a Dal szerkesztő modulban, ha beállítod, hogy Te hol szeretnéd, hogy ráindítsa a következőt, akkor tökéletes lesz. Kicsit hosszas folyamat, de ha be akarjátok lőni az intro/outro időt, akkor már erre is szakíthattok egy kis időt. :)
Érdemes ezzel vesződni, mert akkor pl. éjszakára nem kell sweeperekkel bíbelődni, mert magától benyom egyet (Te is kiválaszthatod, hogy melyikek közül válasszon), és pont akkor ér véget a sweeper, amikor az intro. És ehhez csak annyit kell tenni, hogy beállítod, hogy sw-rel együtt rakja be a zenét. Ez baromi hasznos szerintem.
 #59874  Szerző: best

Köszi a tippet, most már biztos, hogy váltunk, sőt, ezekben a pillanatokban importálom a zenéket. Igaz ennek az új verziónak furább a fadelése, de így is nyerő. :)
  • 1
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 128