RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#59983  Szerző: roberto

Még a végén :D Lesz is valami. Jobb út ez, mint a Slágeros :)
 #59982  Szerző: akosfive

Hobo - Merlin
Nox - mások voltunk
Unique - Mozaik
Magashegyi Underground - Anglia

Ezeket hallottam az elmúlt napokban este a Neon - hatalmas piros pont. Lehet mégsem lesznek Sláger 2.
 #59926  Szerző: Gabeedj

Zenei tesztet a Juventus is csinál,bár ők is hallgatnak picit a hallgatókra ,mégis azt kell mondanom,hogy ez még kevés,ettől még ugyan az a Slágeros katyvasz marad mint volt.A Juventus is felrakott sokat játszott Slágereket és ezek közül lehetett szavazni ,hogy jó vagy nem.Olyan lehetőség szerintem nincs,hogy én mondjak felvételeket és azokat csempésznék be a zenei válogatásba:(Én nem hiszem,hogy a Neo Januárban játszani fog dance zenéket,egy mr 2 ből is átvett zenei világot.Azt sem hiszem,hogy Kalácskát legalább hétvégén lecserélnék egy könnyed bulizós műsorra és szerintem nem fognak szakítani a Slágeros világgal és arculattal sem.Pedig kellene ,hiszen ezt vártuk és várnánk is!!!A Neo fm nél meg lehetne az a lehetőség,hogy jól odapakoljon a Classnak,akár idén Januárban is tették,mert van bátorságuk,de ehhez kellene szakítani a Sláger hagyatékkal...
 #59920  Szerző: best

Valamire készülnek, azt mondta egy forrás :)

Mindenesetre miután kiütötték az Ezeröcsit, kicsit megcsappant a hallgatottságuk 0.5-1%-ot. Ami azért jelentős. Végig azt mondták az embernek nem kell a pofázás, csak zenék mentek egész nap, az sem tetszett a hallgatóknak. Most visszahozták a Neopédiát, Kata rovatai is ismét "színesek". Valami csak lesz, tavaly is januárban "indultak el" igazán ;)
 #59915  Szerző: akosfive

Nem tudom igaza van-e, ami azonban biztos: készülnek valamire, jobban figyelnek a zenék finomhangolására.

Én például az elmúlt hetekben többször is kaptam (mivel regisztrálva vagyok a bumeráng oldalán, ami ezek szerint a neofm.hu-ra is érvényes) Online zenei tesztet, mint törzshallgató. Sok számot amit agyonjátszottak lepontoztam már és érdekes módon jelentek meg abból is zenék, amiket felpontoztam.

Biztosan nem csak nekem ilyen a zenei ízlésem, és végre elkezdtek a hallgatóra figyelni:)
 #59912  Szerző: Gabeedj

Ezt miből gondolod??
 #59897  Szerző: Kiru

Nagyon sokat hallgatom a Neot főleg este meg éjjel és szerintem kezdenek javulni és összeszedettebbek lettek!Este éjjel egész jó kis zenék vannak és szerintem januártól megfognak változni ! :)
 #59493  Szerző: Zoey

Igaz, hogy valamilyen szinten off, de ha sokan mások megtették, én is leírom a karácsonyi dömpinggel kapcsolatos véleményem...
Lehet sokakat ismétlek, de szerintem is korai ilyenkor már karácsonyi zenéket játszani. Azt sem szeretem persze, hogy már november elejétől árulják a csokimikulásokat, meg hogy november közepén karácsonyi világításokat tesznek fel az üzletekbe. Az utcákra a nagyobb városokban ezekben a napokban kerülnek ki a díszkivilágítások, ezzel is várnék 1-2 hetet, de ez zavar a legkevésbé.
A zenék viszont igen. Korábban azt vettem észre, hogy ha már ilyenkor el kezdtem a karácsonyi zenéket hallgatni, akkor már dec. 25-re lecsengett ez számomra, és el is múlt a karácsonyi hangulat pont akkor, amikor elérkeztek az ünnepek. Persze más, ha naponta 3-4 karácsonyi dalt lejátszanak, mintha óránként 1-2-t. De én kb. dec 6-át tartom az ideális napnak, amior el lehet kezdeni ezeket játszani. Miulás napjától már ked ünnepi hangulatba kerülni az ember, és 2-3 hét pont ideális idő a karácsonyra való ráhangolódásra. Szerintem segítenek ezek a zenék a hangulat megteremtésében, de ha túl sokat hallja az ember, akkor hamar ráun, és tényleg csöpögőssé válnak számára az egyébként szép karácsonyi dalok. És ha meghallja 20-a körül, kapcsolja is ki a rádiót, pedig akkor már nyugodtan lehet ilyeneket hallgatni. Szerintem ilyenkor még elég lenne az áruházakban játszani ezeket a számokat, a rádióknak ráérne 6-a körül elkezdeni a karácsonyi mániát. Persze ízlések és pofonok, de valószínűleg az is sokat számít, hogy mindig ugyanazt az 50 ismert dalt játsszák-e vagy szélesebb skáláról válogatnak.
És osztom azok véleményét, akik szerint az időjárásnak is van köze ezen zenék játszásához. Ha esik a hó, érthető, ha ilyen zenéket játszanak, de ha dec. legelején nyoma sincs, akkor nem kéne erőltetni ezeket. Mindenesetre remélem idén is meglesz a remek ünnepi hangulat, ugyanakkor sehol nem viszik túlzásba a karácsonyozást már jóval az ünnep előtt...
 #59467  Szerző: best

Gabeedj írta:Ez kell a népnek 15 percenként Bumeráng megnyilvánulás ,egy kis Sláger zene és sok hülye duma,ez is rólad szól...Kérdem én mi???
Este 6 tól Kalácska biztos versenytárs az élőben már régóta meg nem nyilvánuló Jáksónak.Ezért kellett távozni az ezeröcsinek ,mert így jobbak lettek és sokan hallgatják őket többen ,mint kellene....Röhej....Jól beadták az embereknek....
Hey, azért néha keddenként beszokott menni :)
 #59463  Szerző: Gabeedj

Ez kell a népnek 15 percenként Bumeráng megnyilvánulás ,egy kis Sláger zene és sok hülye duma,ez is rólad szól...Kérdem én mi???
Este 6 tól Kalácska biztos versenytárs az élőben már régóta meg nem nyilvánuló Jáksónak.Ezért kellett távozni az ezeröcsinek ,mert így jobbak lettek és sokan hallgatják őket többen ,mint kellene....Röhej....Jól beadták az embereknek....
  • 1
  • 358
  • 359
  • 360
  • 361
  • 362
  • 584