RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#59942  Szerző: Gyurii91

Nem tudom mi van, de kb. 2 percenként berecseg érdekes módon a 88.9, és lehalkul, majd visszaerősödik. :oops:
 #59939  Szerző: Gyurii91

Én a R1-be azt szeretem, hogy a mai világba ha meghallunk egy zenét, (főleg a fiatalság) rámondja, hogy ez már egy régi zene.

Na már most! Az R1 szvsz. a 10-35 éves korosztályt célozza be. Amikor nekik jön egy új zene az már laza féléves, de azt úgy sztárolja, mintha ők játszanák elsőnek a világon. :D

Lejátszák 2 hónapon keresztül napi 15x, utánna kicsit "meg magyarikánózzák", vagy R1-es jingle-be ágyazzák, és játszok tovább unalomig.

Mint írtátok sokan, ha igazán friss, lendületes, interaktív rádió AKARNA lenni, akkor kicsit be kellene újítani. Napi 10-15 ÚJ zene, akár olyan remixek amik anonimak, de az R1 által válik party himnusszá, de ezt nem teszik meg, mert: Sok a hallgató, egyre jobban terjeszkedik, és felesleges bármin is változtatni, mivel így is töretlen a népszerűsége. Engem 20 perc után a hányinger kerülget, hogy már megint ez a szar! Ránézek a facebookra, és... (nem akarom a kor, és reakció alapján minősíteni), de egy waka waka-nak majdnem megőrül mindenki, én ha hallom egyből elnyomom bárhol is játszák. Esetleg ha a hallgatóság 75% a 18 éven felüliek, megjegyeznék, hogy megint ez a szar, akkor lehet változtatnának. De így... :|
BÁR LEHET BENNEM A HIBA. :gülü2: :gülü:

Én is bekapcsoltam, elég cink. Ugyan az a tracklista..
 #59938  Szerző: IstvánB

lambda írta:Kedves Nyíregyházaiak!

Szeretném veletek megosztani miheztartás végett a szánalom1 rádió szombat este 8 óra utáni tracklistáját! :D Több mint 2 hónapja ez a sorrend:

DUCK SAUCE - Barbara Streisand
IVAN PICA - Freak
YOLANDA BE COOL - We No Speak Americano
JERRY ROPERO - Coracao 2010
FEDDE LE GRAND - Back and Forth
Na most meghallgatom.

Váá tényleg ez a sorrend :D
 #59691  Szerző: Gabeedj

Akkor Off-om a témát és folyt a Két kereskedelmi adó bejegyzéseinél:)
Ha már rádió 1,ők mit tettek volna ,ha megnyerik valamelyik országos frekit??
 #59690  Szerző: Pasa

Igen, de egy másolat mindig csak rosszabb lehet. Nekem nem volt nagy bajom a Danubiussal és Slágerrel, de ha már menniük kellett, akkor valami teljesen új - és jó - jöhetett volna helyettük. Sajnos nem így lett.
Csak ezt nem itt kéne tárgyalni...
ON!
 #59688  Szerző: Gabeedj

De még mennyire.Akkor tudnunk kellett volna,hogy a kezdeti új megjelenés Danubiusos a másiknál meg Slágeros folytatást fog hozni,csak a pénzt máshova kell termelni.
 #59685  Szerző: Pasa

Gabeedj írta:Class a jobbos a Neo a bal lib.
Ez nem lehet kérdéses. Tavaly így lettek a lapok leosztva, és nem is tartották ezt titokban.
Gabeedj írta:ha nem a régi országos adók útján haladnának a maiak,akkor talán lenne két valóban új rádiónk 2009 11 19 óta
Valahogy a pocsék névválasztáskor már éreztem, hogy súlyos kreativitáshiányban szenved mindkét társaság...
 #59681  Szerző: Gabeedj

Ezzel én is 1et értek:)
Class a jobbos a Neo a bal lib.
Bár bevallom ,ha nem a régi országos adók útján haladnának a maiak,akkor talán lenne két valóban új rádiónk 2009 11 19 óta.Sajnos elég szomorú,hogy a marketing lett a divat és nyalni kell valamelyik irányba,hogy érvényesülni tudjanak .A hallgató csak reklám miatt kell és csak az utolsó.Ez igaz a Rádió 1re is,akik persze a fiatalok többségét formálják.
 #59633  Szerző: lali87

SzD írta:
lambda írta:javaslom hallgasd meg a híreket, ott azért elég jól visszatükröződik!
Igen, ha az ember van annyira elvakult, hogy képes mindenféle hülyeséget beképzelni, és egyszerű tényeket "továbbgondolni", akkor visszatükröződik.
Hagyjuk már ezt... nyilván nem Magyarország az egyetlen, ahol van olyan tévé, és rádió, amelyik hajlik egy adott párt felé, de ez nem a NeoFM és nem is a Class FM. Esetleg olyan rádió/tévé, ahol nagy teret kap a politika, és esetleg szeretik nyalogatni a pártok... lelkét. De ez sem mindegyik, csak egy-egy ilyen van. De mondom mégegyszer; ha valaki valamit nagyon be akar képzelni, akkor be is fogja.
OFF (de nagyon) :-P Nekem nincsenek fóbiáim....de tényleg hallani a hírekben a különbséget a két nagy között, hallgasd figyelmesen, ne csak háttérrádiónak akkor észreveszed. Nem ordítva mint az atv/hírTV párosnál, de érezhetően a Class "kormánypárti" a Neo pedig "ellenzéki" szemszögből szerkeszti a híreket :-)
 #59632  Szerző: djlacee

Ugyan, van az 256-os is, mert a zenék minőségével nincs probléma.
  • 1
  • 340
  • 341
  • 342
  • 343
  • 344
  • 482