RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#60007  Szerző: jimmer

"Írj a Neo FM jótündérnek.. és figyeld a csodát!"

Sláger Angyal -> Neo FM jótündér :vomit: :wailing:
 #60006  Szerző: ravasz

Áttörés?

Minek kéne áttörés?

Program szinten szerintem már rendben van a Neo FM, egy promóciós kampány, meg egy új online felület kell és minden oké lesz vele.
 #60002  Szerző: Kiru

akosfive írta:Én múltkor három-négy felé hallottam Moby: In my life- ot és Alcazart is: szerintem a Neo lassan, kis dózisban szoktatja át az embereket. Vért hánytak, hogy eltűnt a sláger, ezért visszaadták és bele-bele csempésznek egy-két minőségibb zenét, este többet. Idejük van, és így elérik talán majd a céljukat.

Este kifejezetten élvezet Neot hallgatni (már amikor nem csilingel bele Balázsi Panna, fú de utálom azt a némbert) :)
Egyetértek veled és szerintem is kezdenek megváltozni és én januárra várom a nagy áttörést !Estefelé jó kis hallgatható rádió ez ! :)
 #60001  Szerző: djlacee

Miért, talán nincs igaza?
 #60000  Szerző: Pasa

roberto írta:Jobb út ez, mint a Slágeros :)
Tedd hozzá, hogy szerinted!
 #59994  Szerző: PooLee

Most tényleg jó zenék mentek, kb. 15 perce hallgatom. A baj viszont az, hogy legkésőbb hajnali 6 tájban át kellene mindig kapcsolnom, ha elkezdenék Neot hallgatni, az meg úgy nem az igazi. Tehát ahhoz, hogy jó adó legyen a Neo, első lépésként az istenimádatot kellene megszüntetni - persze nem az a bajom, hogy nem non-stop zene megy, hanem hogy kiégett rádiósokat erőltetnek.
 #59992  Szerző: akosfive

:D:D:D
 #59991  Szerző: djlacee

Csak psssssszt, mert olvassák a hallgatók, és rájönnek :lol:
 #59988  Szerző: akosfive

Én múltkor három-négy felé hallottam Moby: In my life- ot és Alcazart is: szerintem a Neo lassan, kis dózisban szoktatja át az embereket. Vért hánytak, hogy eltűnt a sláger, ezért visszaadták és bele-bele csempésznek egy-két minőségibb zenét, este többet. Idejük van, és így elérik talán majd a céljukat.

Este kifejezetten élvezet Neot hallgatni (már amikor nem csilingel bele Balázsi Panna, fú de utálom azt a némbert) :)
 #59986  Szerző: Gabeedj

Éjjel ezeket fel lehet fedezni,de ez eddig is így volt,hogy voltak este későn ritkaságok.Ez még nem jelenti az elkötelezettséget .Nekem Nappal lenne szükségem pl Hobo vagy Unique vagy éppen egy Moby zenéire és
más nagyon jó csemegére.Ha viszont a nappalt nézzük még mindig Sláger rádió és nyál megy .....Szerintem nem lesz nagy változás,de ne legyen igazam és valóban elindulnak a fejlődés útján :blush:
  • 1
  • 357
  • 358
  • 359
  • 360
  • 361
  • 584