RADIOSITE Fórum

• Troposzférikus terjedések

#60045  Szerző: joe

Gyurii91 írta:Őszintén? Az országos adók közül élvezhetetlen mindegyik, talán ha megközelítené minden adó a 103.0 NEO FM (Komádi) teljesítményét itt a megyeszékhelyen, akkor azt mondanám, hogy oké...
Persze azért úgy se lehetne telón hallgatni sétálás közben. :)
Mindegyik országos? - a Kossuth dönget az egész városban, hallgasd azt! Joe
:shoot: :hit: :vomit: :wailing: :fuckyou:
 #60043  Szerző: Gyurii91

colter írta:
colter írta:Ma este tesóm telefonjával be lehetett fogni a tokaji class fm frekvenciát. A kékesi meg egész nap jó, de nem mindegy , hogy hogyan forgatom a teló antennáját, mert a 104.6-on már a szegedi petőfi van.
Egyébként múlt héten orosházán meg a 104.7 class fm rds-el jött autóban. Nem hittem a szememnek :D
Főleg kiadós eső után, amikor nincs por itt Békéscsabán is Class FM átáll 104.7, 103.3 és néha 103.5-re.

Bár olyan is volt, hogy a 100.8 Neo FM, kiütötte a helyi Juventust (100.9)
Nem semmi, hogy nálatok is be lehet fogni néha a pesti class frekvenciát. Csaba és Pest nem éppen egymás közelében vannak. Én meg Tokajon csodálkoztam...
De gondolom Csabán jól jön a 101.6-os komádi class.
[/quote]

Őszintén? Az országos adók közül élvezhetetlen mindegyik, talán ha megközelítené minden adó a 103.0 NEO FM (Komádi) teljesítményét itt a megyeszékhelyen, akkor azt mondanám, hogy oké...
Persze azért úgy se lehetne telón hallgatni sétálás közben. :)
 #60018  Szerző: zvartoshu

Reopen scatters tropo in south romania to maxim 200km range .
 #60017  Szerző: donder

Nem tudom pontosan én sem... Úgy tudtam hogy van egy fő stream amelyről kisugározzák az egyes frekikre... :S
Iasi-nak meg saját reklámblokkja is van...
 #60016  Szerző: centerweb

donder írta:Igen csend van. de a sztereó vivő, meg az RDS az szépen megy... Elvileg vagy karbantartás, vagy az ottani net kapcsolat (stream elérhetetlensége) a baj... (forrás: Család... :) )
Tudomásom szerint műholdas moduláció van.
 #60014  Szerző: csokie

Pont ez a baja, hogy NEM.
 #60012  Szerző: colter

colter írta:Ma este tesóm telefonjával be lehetett fogni a tokaji class fm frekvenciát. A kékesi meg egész nap jó, de nem mindegy , hogy hogyan forgatom a teló antennáját, mert a 104.6-on már a szegedi petőfi van.
Egyébként múlt héten orosházán meg a 104.7 class fm rds-el jött autóban. Nem hittem a szememnek :D
Főleg kiadós eső után, amikor nincs por itt Békéscsabán is Class FM átáll 104.7, 103.3 és néha 103.5-re.

Bár olyan is volt, hogy a 100.8 Neo FM, kiütötte a helyi Juventust (100.9)[/quote]

Nem semmi, hogy nálatok is be lehet fogni néha a pesti class frekvenciát. Csaba és Pest nem éppen egymás közelében vannak. Én meg Tokajon csodálkoztam...
De gondolom Csabán jól jön a 101.6-os komádi class.
 #60009  Szerző: donder

Igen csend van. de a sztereó vivő, meg az RDS az szépen megy... Elvileg vagy karbantartás, vagy az ottani net kapcsolat (stream elérhetetlensége) a baj... (forrás: Család... :) )
 #59995  Szerző: Snake

Szd96 írta:Ma délelőtt Diósgyőrben szépen jöttek a pestiek (89.5;94.8;100.8 :shock: ;103.3;105.3;107.8), meg a kab-hegyi és győri mr2 :shock:, valamint a kékesiek rds-sel.
Kár, hogy nem hoztam fényképezőt :S
Egyébként a 107.9 (pro fm)-en csend van egész hétvégén. :mellow:
Múlt7 csütörtökön se szólt már a 107.9.. lehet h azóta se.
 #59979  Szerző: Gyurii91

Szd96 írta:Ma délelőtt Diósgyőrben szépen jöttek a pestiek (89.5;94.8;100.8 :shock: ;103.3;105.3;107.8), meg a kab-hegyi és győri mr2 :shock:, valamint a kékesiek rds-sel.
Kár, hogy nem hoztam fényképezőt :S
Egyébként a 107.9 (pro fm)-en csend van egész hétvégén. :mellow:
Régebben a 105.3 volt kussban.

Bár olyan is volt, hogy a 100.8 Neo FM, kiütötte a helyi Juventust (100.9)
  • 1
  • 277
  • 278
  • 279
  • 280
  • 281
  • 331