De javasolnám, hogy ezt zárjuk le, inkább hallgassunk meg egy jó nótát, aztán inkább arról beszéljünk.

Pasa írta:OFF:Ha jól emlékszem, még idejében megkaptam azt a bűvös levelet SzD-től, aki helyre tett...
Őszintén szólva én sajnálom ezt a kemény intézkedést, talán első körben lehetett volna két hét bünti (mint Dondernek anno), de ez csak az én véleményem...
ON!
SzD írta:Már visszaeső volt, gyakorlatilag.Pasa írta:OFF:Mauro kapott már eltiltást, egy hétig - ha jól emlékszem.
Őszintén szólva én sajnálom ezt a kemény intézkedést, talán első körben lehetett volna két hét bünti (mint Dondernek anno), de ez csak az én véleményem...
ON!
Mellesleg pedig...
Pasa írta:OFF:Mauro kapott már eltiltást, egy hétig - ha jól emlékszem.
ON!
donder írta:Na tessék, miről maradtam le?!Mauro írta:ebből a stílusból nem kérünk, felhasználó törölve.
admin![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mauro, így utólag: magadnak kerested a bajt...
donder írta:OFF:....volt idő amikor te is kerested, sőt meg is találtad.Mauro írta:ebből a stílusból nem kérünk, felhasználó törölve.
admin![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mauro, így utólag: magadnak kerested a bajt...
Mauro írta:ebből a stílusból nem kérünk, felhasználó törölve.
admin