RADIOSITE Fórum

• Mediterrán Rádió - Pécs - 101.2 MHz

#60400  Szerző: nyikolaj

Miért lett volna beszélgetős rádió?A helyi kerrádiók általában nem talk rádiók.
De visszatérve....
Ha megszünik a Mediterrán,akkor Pécsen csak a Rádió 1 lesz?
 #60399  Szerző: Ati7

Ősszel voltam pécsett, és az szólt a kocsiban egészen tűrhető zenékkel.
Eredetileg ezt a rádiót úgy képzeltem el mint, egy beszélgetős rádiót, de kellemeset csalódtam benne.
Kár érte.
 #60368  Szerző: Zoey

Ezt a rádiót saját stáb készíti (és csak az N-Joy tulajdonában van), vagy a Gold FM-hez hasonlóan a kaposvári munkatársak csinálják?
Készíthettek volna egy jó honlapot is anno, vagy legalább a régit folyamatosan frissíthetnék, mert az így elég... pfff... :S
Amúgy reklámok legalább vannak rajta?
Az NMHH napirendi pontok között van egy érdekes dolog ezzel kapcsolatban is:
"A Mediterrán Rádió Kft. (Pécs 101,2 MHz) részletfizetési kérelme, valamint a műsorszolgáltatási szerződésének felmondása a szerződést biztosító bankgarancia nyújtásának elmulasztása miatt (sürgősséggel tárgyalandó)"

Mondjuk nem tudom, mennyit foglalkozhat vele az N-Joy, és mennyien hallgathatják, de valószínű, hogy nem lesz olyan sok háborgó, mint mondjuk a ROXY esetében...
 #50807  Szerző: djlacee

Na de mikor lesz már weboldal??
 #50534  Szerző: Ghee

...és ha éppen arra jársz kocsival, mert a GPS tudott egy rövidebb utat? :hehe:
 #50417  Szerző: drkotasz

És ez kábé annyira érint, minthogy van-e aszfaltút Alsópélpusztán.
 #50413  Szerző: benjamin

drkotasz írta:Hát, ha nem, annál gázabb :D
Én azért mondtam hogy a mediterrán rádióval kezdeni fognak-e valamit a jövőben hogy végre legyen pécsett egy normális helyi adó mert ha lenne akkor nem érdekelne hogy mit kezdenek a mediterránnal.
 #50408  Szerző: drkotasz

Hát, ha nem, annál gázabb :D
 #50406  Szerző: benjamin

drkotasz írta:
djlacee írta:Ilyeneket muszáj? :gülü2:
Muszáj, mert szegény gyerek nem érti a világ működését, el kell neki magyarázni. Minden Boborján mellé kell egy Besenyő Rádió Nemhallgatottságát Megmagyarázó István.
Gyerek? :lol: :lol: :lol:
 #50389  Szerző: drkotasz

djlacee írta:Ilyeneket muszáj? :gülü2:
Muszáj, mert szegény gyerek nem érti a világ működését, el kell neki magyarázni. Minden Boborján mellé kell egy Besenyő Rádió Nemhallgatottságát Megmagyarázó István.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 18