RADIOSITE Fórum

• Vital FM - Debrecen - 102.4 MHz

#60371  Szerző: donder

Andrew5 írta:Nem sokat kell várni a "nagy titokra"...

861/2010. Tóth András egyéni vállalkozó (Debrecen
102,4 MHz, Jazz FM állandó megnevezésű kisközösségi
rádió) műsorterv-módosítási kérelme
sürgősséggel
tárgyalandó

http://www.ortt.hu/jegyzokonyvek/napire ... 151602.pdf
:wailing: :wailing: :wailing:

Akkor téged most nem ba*ztak meg, mert illegálisan rádióztál?? :oops:
Mellesleg ha elfogadsz egy jó tanácsot (tudom hogy nem, de azért leírom), ne legyen Vital, de főként ne Jazz!!!!
Figyelj! Nincs hallgatód!! Én egy emberről tudok csak amelyik hallgatta azt a (mát meg ne haragudj, de fost...), de az is egy nagyon elvont személyiség volt...
A Vital jelenlegi kinézetében (viszonylag kevés duma, több (gyenge) zene) még el is fogadható lenne... Most bekavarsz ezzel a top rádióval, amiből (már meg ne haragudj) de nem sok mindent nézek ki... Én mint debreceni, még egy időben hallgatam is a Vitalt, mert LÁTTAM BENNE FANTÁZIÁT!; de így...
Szerintem állj le, és engedd át olyasvalakinek a frekvenciát, aki ért is hozzá... Légyszives!

(Esetleges durva kifejezésekért elnézést!) :x
 #60257  Szerző: donder

NagyBela írta:Donder!
... mert Andrew nagyszerű szavaival élve mindennek van ok-okozati összefüggése.
:lol: igaz.. :D
Viszont ha jó zenék mennek rajt, mint pl MOST, akkor én szívesen hallgatom...
Ez volt a gazdasági rádió pár napos leállásával is, megállás nélkül nyomatták SOS be a zenét hogy ne legyen 0 dB a frekvencián... Akkor abban a max 72 órában öröm volt hallgatni, mert az legálább VÁLTOZATOS volt, és ismétlést nem igen vettem érszre még 4 óra elteltével sem... (szemben az R1-el...)
 #60253  Szerző: NagyBela

Donder!

Nem mindegy milyen rádió van azon a frekin? Közösség nincs mögötte, egy darab hallgatója sincs előbb utóbb úgy is CsendFm lesz a neve, mert Andrew nagyszerű szavaival élve mindennek van ok-okozati összefüggése.
 #60239  Szerző: VidámSrác

donder írta:a DEBRECENI 102.4 MHZ-ES KISKÖZÖSSÉGI FREKVENCIÁN MILYEN RÁDIÓ VAN???????
Vital, vagy eza másik??????
ezen a mikormilyen fm van :shock:
 #60232  Szerző: donder

Andrew5 írta:Lehet fülelni :boldog:

http://86.101.239.29:8000
nabazd*eg... :o

Andrew5! Egy igazán nagy kérdésem van, és most erre légyszives válaszolj... Azaz ne tereld el a témát!

Most szól a Vital FM a 102.4 MHz en Debrecenben 1W teljesítménnyel! A szignálok, a reklámok, és már egy taxitársaság is van a Vital címszó alatt...
Akkor mondd már meg nekem de most nagyon őszintém hogy a DEBRECENI 102.4 MHZ-ES KISKÖZÖSSÉGI FREKVENCIÁN MILYEN RÁDIÓ VAN???????
Vital, vagy eza másik??????

Légyszíves ha nem esik nehezedre, akkor tálalj ki! köszi! :)
 #60161  Szerző: donder

LuciFerko írta:
:yes:
mimi írta:Akkor most Top Rádió, vagy Vital, vagy Twist, vagy Jazz, vagy Jam, vagy Mószer Aranka Rádió vagy mi?
Ma még Vital, holnap már nem tudni...
jimmer írta:ez az a rádió, amely megérdemelné, hogy az új médiatörvény azonnal elhallgattassa, nevétől függetlenül, illetve én még a két évre visszamenőleg kifizettetnék egy arányos m.szolgáltatási díjat mivel nem igazán tartott be semmilyen vállalást, sőt.
Félre ne értsd, de akkor minket is meg büntethetnének, mert találnak nálunk egy >>LEGÁLIS<< BA1404-est... ;)
 #60154  Szerző: VidámSrác

Andrew5 írta:Az, hogy neked nem tetszik valami az magánügy. Ha nem tetszik nem kell foglakozni vele ez ilyen egyszerű.
mondjuk ezt pont egy rádiós fórumon kijelenteni...

amúgy az ortt most éppen melyik rádióban talált mindent rendben? a 120 négyzetméteres illegális jazz fm esetében, vagy a top rádiónál, ami ezek szerint vital fm? netán a city / jam fm-nél, esetleg a twist fm-nél? vagy csak én nem tudom követni ezt a fene nagy változatosságot? vagy inkább álmaimban amerika?
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 59