RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#60790  Szerző: donder

Én személy szerint Király L. Norbit illetne Nicolast juttattam volna tovább. Azért,mert Norbinak van egy figurája... Ő tud olyat csinálni (az én meglátásom szerint) amit Vastag nem... Nicolas, meg egyenértékű számomra Norbival, mindkettő favorit. De Vastag... :X.: Meg Ördög Nóra is benyögi hogy Kaposvárról bejelentkeznek... Ez a mondat számomra egyértelművé tette hogy Vastagot megbundázták. Már csak azon lepődnék meg, ha Nicolas nyerne... :gülü2: :sealed: :X.: :X.: :shoot:

#60782  Szerző: SzD

Valamilyen szinten örülök, hogy nem a tinilányok szavazata döntött tegnap (a kaposvári bejelentkezésnél be is bizonyosodott, hogy ez nem csak kitaláció), és a legtöbb embernek megjött a hallása, így két énekelni tudó srác jutott a döntőbe.

Amúgy, ami mindkét műsorra, de inkább a csatornákra vonatkozik; a több százezer szavazatról annyit, hogy a pénteki Megasztár döntőn a nyertes 8017, a második 7682 szavazatot kapott. Gondolom itt sincs nagyságrendekkel több.
 #60779  Szerző: Kiru

Gyurii91 írta:
Kiru írta:Meglepődtem,hogy Vastag bejutott a döntőbe ! :unott:
Ő nyer.. :D
Na te már valamit tudsz. :)
 #60765  Szerző: Gyurii91

Kiru írta:Meglepődtem,hogy Vastag bejutott a döntőbe ! :unott:
Ő nyer.. :D
 #60760  Szerző: Kiru

Meglepődtem,hogy Vastag bejutott a döntőbe ! :unott:
 #60618  Szerző: Gabeedj

Bocs,javítok!Cicoo
 #60617  Szerző: Gabeedj

Ciccó ,ebben igazad van,sajnos!Akkor az emberekkel van a baj??
 #60613  Szerző: Cicoo

Már nem azért, de miért adnának rendes műsort, ha ez a sok pénzmágnes tehetségkutató, valótlanságsó, meg a 20000 részes szappanopera ennyi pénzt hoz? A kereskedelmi tévé nem jótékonysági intézmény..
 #60516  Szerző: Gabeedj

Szavazni én sem szoktam ,a retek klub ne húzzon le jobban, aki külön díjat akart kérni ,lehárítva a kábelszolgáltatókra a felelősséget.Azért hülyének nézik az embereket .Ha lenne pénze a lakosságnak jobban bele forrnának a szavazásba ,de sok tini csaj biztos nyomja is anyuci apuci számlájára:)
Valóvilág jajjjjjj ,borzalom .Állítólag jól megy a retek klubnak.A kérdés csak annyi,hogy mikor lesz műsor a csatornán ,emberi időpontban??Nem barátok köztre gondolok,bár annak egy komplett csatornát kellene indítani,biztos sokan néznék:))Barátok közt channel club:)
 #60482  Szerző: Kiru

LuciFerko írta:de jó, hogy én az ilyeneket kihagyom az életemből :) Mennyi bosszankodástól, stressztől menekülök így meg.
Akkor mi lenne még ha látnád a Való világot ! ;)
  • 1
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • 199