RADIOSITE Fórum

• Rádiós technikai eszközök

#63947  Szerző: best

RadioDJ:
Nálunk most a rádióban 1.5.3 verzió van, és azon kívül, hogy néha 3 reklámot rak be 1 helyett, nem vettem észre problémát. Efeletti verzió csinálja azt, hogy kétnaponta megfagy, meg eltűnik a lejátszási lista, amit már leírtam. Tehát ezzel egyelőre meg vagyok elégedve, sőt... egy álom :)
Igaz, mi a processzálást, és netreküldést is más módon oldjuk meg, nem a progival, így ami abban az asztalban össze van rakva, egy kifelé jól szóló csodát eredményez :)

42NET:
Műsorvezetői "elszenvedője" vagyok a dolognak, de mégsem szenvedek. Kifejezetten jó programnak találom, nálam még soha nem fagyott be Win alatt :) Jók a keverések, rengeteg funkciója van, a voice tracking (ott CLX) pedig egyenesen baró, a progi összetételét tekintve nagyon megkönnyíti a műsorvezető életét. Pontosabban azon rádióékét, akik kevesen vannak és muszáj előregyártani a dolgokat - mert itt pillanatok alatt kész. Az ára - más nagy adáslebonyolítókhoz képest - szerintem reális, főleg úgy, hogy ha bármilyen plusz, vagy kényelmi funkciót akarsz hozzá, megcsinálják. Ha valami konkrét dolog érdekel belőle, kérdezz! :)
 #63894  Szerző: DjMash

A rádió Dj-ről: nálunk is az megy jelenleg is (http://universumradio.hu).
Amit én észre vettem, hogy a RadioDJ v0.1.3740 a stabil verzió. Ezzel nincs gondom, processzál, netre nyomja az adást, válogat. Az akadás (olyan mintha tekenéd a zenét) az 1.58 verzióval jött elő. Erről írta is, hogy tudja, bug-os :S
A generált "song rotation" lista a 3.740-nél már 2 dallal a lista vége előtt betöltődik. Egyébként szerintem a Jazler sem jobb ilyen szempontból.
A csend is csak az új verziónál jelentkezik. A dal lekeverése két okból lehet:
- eleve túl halk a dal, és nem érzékeli.
- változó bitrátájú a dal.
Nem rossz a progi, bár a játszási listákat jó lenne automata módban generálni...
Én javaslom, hogy térj vissza a 1.374 -eshez, bár a két adatbázis nem kompatibilis egymással, így újra be kell vinni a dalokat... Én már egyszer megcsináltam :D
Én várom a 1.5.9 -es verziót de előtte le kell tesztelni az a biztos.
 #62972  Szerző: newmjoel

Helló mindenki!

Érdeklődni szeretnék olyanoktól akik esetleg 42 NET -et használnak.
Kinek mi a véleménye róla.
A válaszokat előre is köszönöm.
 #61693  Szerző: almsin1979

Van itt valaki aki a rádiójának működéséhez bérli a felszerelést? Akár részben, akár egészben.

Ha igen, akkor dobjatok rám egy emailt. Köszönöm
 #60753  Szerző: SzD

Úgy tűnik a RadioDJ új verziójára még sokat kell várni. :(
A srác a következőt írta:
"Now seriously, somehow this project lost it's priority for me, but i'm sure that someday i will continue it."

Kár... :mellow:
 #60351  Szerző: TG

Hali!

Használ valaki Symetrix 628 digitális mikrofon processzort?
Írjon már priviben.

Thx.
 #60338  Szerző: best

hejj, én nem szidom :)
nagyon nagyon nagyon örülök a proginak, mert emlékeztet a 42net-re. Ellenkezőleg: éppen ezért szeretném, ha mégjobb lenne, mert inkább dolgoznék azzal, mint a SAM-mel :roll:
 #60337  Szerző: SzD

Érdekes, nálam soha nem volt vele ilyen jellegű gond, pedig nyúzom már egy jó ideje.
Továbbá mentségül szolgáljon, hogy nulla forintba kerül + béta verzió.
 #60320  Szerző: donder

SySERR írta:Nem tudja valaki hogy lehet mukodesre birni a progit?
Framework 3.0-ásra frissítése... :)
 #60318  Szerző: best

Azt már elmondtam, miért szép, most azonban jöjjön az árnyoldal. Nálunk a RadioDJ egyelőre lefújva, 1 hét kell ahhoz, hogy igazán ki lehessen tesztelni :)

- Sajna 2-szer csinálta az elmúlt héten, hogy egyszer csak gondolt egyet és elkezdte akadtatni a zenéket. Nem hardver, mert Samet a háttérben elindítva nem észleltem az akadást. Miután újraindítottam a RadioDJ-t, utána jó volt, azonban nem lehet 3 naponta újraindítani...
- Ha nincs szignál két zene között, akkor előfordult az, hogy nem érzékelte a beállított END/START értékeket, és 5-10 másodpercnyi csend volt
- Továbbá néhány számnál rossz az érzékelő, mert 1:30 után lekeveri őket, holott még ugyanennyi van vissza a zenéből. Ember legyen a talpán, akinek ideje lenne 5000 zenét átböngészni, és egyesével beállítani a Start/End időket, Introt.
- Ha előre beállított rotációt használok, meg kell várni, hogy kiürüljön a lista, és az utolsó szám elindítása után töltődik be az újabb rotációs blokk. Ez zavaró, mert nem lehet előre tervezni.
- Néha meg-meg állt, miután elfogyott a rotáció, pedig nem lett átváltva egyik manuál üzemmódra sem. Miután nyomtunk neki Spacet, vitte tovább a listát.

Ha ezeket a bugokat javítaná a srác, istenkirály program lenne, főleg, ha előre generálhatóak lennének a napok. Az lenne szerintem a legfontosabb funkció, amivel bővíteni kellene - ha lesz időm, megírom angolul Marius-nak :)
  • 1
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 128