Ezer éve nem írtam erre az oldalra, de már röhögök azon ami itt megy. Vicces, hogy jön egy új kormány, hoz új szabályokat, s töröl mindent, ami itt eddig volt. Szalay Úrnő Annamária nem tudom milyen munkásságával vívta ki a Fidesz elismerését, hogy élet-halál Úra legyen a honi médiapiacon.
Viccesnek találnám, ha -tartozás ide, tartozás oda- január 1-én lekapcsolnák a Roxyt, és két-három hónapig nem szólna semmi a 96,4-es frekvencián. Miért nem lehet akkor már megvárni a frekvencia lejárati dátumát, s akkor indítani az új, nyertes rádiót?
Amúgy az a legmókásabb, hogy az egész január 1-i lekapcsolás a Roxy videóüzenetéből indult ki. Már Zizi is bemásolta a RoxyLive facebook oldalára a plakátot, amelyről a videó készült, s nagyot röhögött commentje alatt, hiszen tudatosan csinálták "félkészre" a rádiósspotot, s a videót is, hiszen a "Búcsúzunk" az a 2010-es évnek szól. Azt követően, hogy ez megjelent, mindenhol arról lehet olvasni, hogy a frekvenciától búcsúznak, holott a videó nem is arról szól. De azért szépen mindenki megette. Ettől még elképzelhető, hogy január 1-én valóban lekapcsolják a Roxy-t, de a hír alapja téves volt, így már azt is el tudom képzelni, hogy majd csak februárban lesz a végleges lekapcsolás...Nem tudni. Mellesleg volt már a közelmúltban olyan rádió, amely több pénzzel tartozott a médiahatóságnak, mégis megúszta. Lehet, hogy a Roxy is így jár, vagy nem....