SzD! A tüntetéses dolog csk hülyeség volt, szerintem LuciFerko se gondolta komolyan (cáfolj rá Luci ha nem!).
a másik: lottósorsoláson legalább a képernyőn be is mutatják a közjegyzőket!!
a harmadik: Lehet hogy én is elfogult vagyok, mert váltig állítom hogy bunda volt. Lehet... Az is meglehet hogy a közjegyzők benne voltak, nem tudom.. Én ezt hiszem, te azt hiszed. Ebben nem fogok vitázni.
De ami felháborít,(És ezt Geszti Péter is kihangsúlyozta) hogy otthon nyomatják az SMS-eket, hogy a drága "ittszületett kisfiú" nyerje meg a versnyt. Szerintem (És kihangsúlyozom hogy csak szerintem) a döntősök városaiból,szerintem nem kellene hogy megengedjék a szavazást, sőt...még a szavazás is úgy hülyeség ahogy van, mert a pl: kis tinipic*ák arra költik a telójukról a pénzüket hogy a "szerelmüket" bejuttassák a döntőbe. A zsűrinek kellene eldönteniük hogy ki a LEGJOBB, és az nyerje meg a nyereményt,vagy a ha hőn tisztelt zsűri erre nem képes, mert a tekintélyüket ezzel rontják, akkor állítanának össze egy szakértői csapatot (egy máskat... :X) hogyaz döntse el ki a legjobb... Csak hát ez is pénz az RTL nek... Nem az számít hogy ki a legjobb hanem hogy kin nyernek többet...
Én hegedűs fejjel (7 éve hegedülök) észrevettem olyan hibákat, amit ki lehetett volna köszörülni Vastagnak. Nicolasnak is volt már apró cseprő hibája, de az korán nem volt akkora mint Vastagé....
Tudom most sokan hülyének néznek, de nekem ez az álláspontom..
Ja és arrólnem i sbeszélve hogy Mennyi , de mennyi tehetség volt, aki Vastagnál jobb volt, és kiesett.. (pl.: Janicsák Veca)
Mindegy fejezzük be, mert semmi értelme itt veszekedni, téma lezárva, pont.