RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#60887  Szerző: best

Nem árulok el nagy titkot, hogy a Zenonnal előre lehet dolgozni nem? :)
A kívánságműsorban meg amúgy sem kérheted a zenédet, előre meghatározott rotáció megy. Ja és van egy aranyos hangadatbázis, körülbelül minden számhoz 4-5 kéréssel :) egy technikusnak elég felügyelnie, óránként 4 darab 30 másodperces megszólalás van körülbelül. Igen, két perccel elintézhető egy óra :D
 #60880  Szerző: Kiru

Tegnap 22ó kor az 1 ó csak magyarokban kifejezetten jó magyar zenék mentek és utána is elég tűrhetőek voltak a zenék. :)
 #60860  Szerző: zotya32

IstvánB írta:
Pihe írta:Azért arra kíváncsi lennék István Dani hogy tud most egyszerre a tv-be és Rádióba is lenni? :P
Tegnap este is egy sony ericsson k750i lógott a fülében, lehet hallgatta saját hangját. :P :twisted:
Csak azt tudnám, hogy akkor most miért is megy/ment a kívánságműsor I.D-val a neo-n, ha egyszer a fickó a retek klubbon élő adásban szerepel?
 #60856  Szerző: IstvánB

Pihe írta:Azért arra kíváncsi lennék István Dani hogy tud most egyszerre a tv-be és Rádióba is lenni? :P
Tegnap este is egy sony ericsson k750i lógott a fülében, lehet hallgatta saját hangját. :P :twisted:
 #60845  Szerző: Ati7

Balázsy Pannát én sem szeretem, a hangját nem bírja a fülem.
 #60836  Szerző: Pihe

Azért arra kíváncsi lennék István Dani hogy tud most egyszerre a tv-be és Rádióba is lenni? :P
 #60829  Szerző: LuciFerko

colter írta:Szerintem ez a kívánságműsor ami a rádióban megy, csak egy nagy álca. A betelefonálók nem is mondják, hogy milyen zenét kérnek, hanem amit a zenei szerkesztők kiválasztanak, azt nyomatják. Érdekes, hogy kívánságműsor a neve ennek az adásnak, pedig köze nincs hozzá...
pedig mikor indult... ment Zagar - taste of snow is, meg Roni Size :shock:
 #60827  Szerző: colter

Szerintem ez a kívánságműsor ami a rádióban megy, csak egy nagy álca. A betelefonálók nem is mondják, hogy milyen zenét kérnek, hanem amit a zenei szerkesztők kiválasztanak, azt nyomatják. Érdekes, hogy kívánságműsor a neve ennek az adásnak, pedig köze nincs hozzá...
  • 1
  • 352
  • 353
  • 354
  • 355
  • 356
  • 584