RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#61156  Szerző: Cicoo

Kiru írta:Köszönöm !Várom,hogy mikor büntetik meg a Class fm-et is mert biztos vagyok benne,hogy ők is vétkeztek !

Vagy inkább dögöljön meg a szomszéd tehene is? :|
 #61137  Szerző: Kiru

Köszönöm !Várom,hogy mikor büntetik meg a Class fm-et is mert biztos vagyok benne,hogy ők is vétkeztek !
 #61127  Szerző: donder

Úgy értettem hogy:
1.) Ha nem vagy elszegülve valamelyik rádióhoz (ezt kétlem) akkor érted
2.) Ha figyeled a rádiókat,és azok adását, akkor rájöhetsz hogy nem csak a Neo FM ilyen "szegény" hogy több reklámot bevállal, mint normális zeneszámot. Ilyen pl.: a Rádió1-is... :)
 #61122  Szerző: Kiru

donder írta:Nem tudom, de engem egyre jobban kezd irritálni ez a nagyképűség amit manapság majdnem minden rádió csinál (mély tisztelet a kivételeknek!!!) :x
Ezt kifejtenéd bővebben,hogy mire is gondoltál ?Köszönöm!
 #61102  Szerző: Galaxy

donder írta:Na akkor szerintem folytassátok itt: Egyéb Fórum > Antennák topik!!! :) ;)
Ne OFF-oljuk szét a topikot! :)
pont jókor szóltál, több kérdés ezek szerint nincs :D
aztán lehet hogy mindjárt átdobom az egészet a helyére...
 #61042  Szerző: donder

Nem tudom, de engem egyre jobban kezd irritálni ez a nagyképűség amit manapság majdnem minden rádió csinál (mély tisztelet a kivételeknek!!!) :x
 #61037  Szerző: Cicoo

Kiru írta:Na ez nagyon jó kérdés,hogy a többi rádiót mikor fogja megvizsgálni ?Mert nem hiszem el,hogy a többi nem lépi lépte túl a reklám időt ! ?:x Lesznek itt még kacifántos dolgok.
Hidd el, mindenki sorra fog kerülni.. :sealed:
 #61030  Szerző: Kiru

LewyDee írta:szerintem az van, hogy mivel nem kormány barát rádió ezért büntetik meg és meg is fogják. Valamibe mindig bele lehet kötni. Arra is kíváncsi leszek hogy a Classal szemben mennyire lesz lojális a Média(cenzúra)tanács
Na ez nagyon jó kérdés,hogy a többi rádiót mikor fogja megvizsgálni ?Mert nem hiszem el,hogy a többi nem lépi lépte túl a reklám időt ! ?:x Lesznek itt még kacifántos dolgok.
 #61020  Szerző: LewyDee

szerintem az van, hogy mivel nem kormány barát rádió ezért büntetik meg és meg is fogják. Valamibe mindig bele lehet kötni. Arra is kíváncsi leszek hogy a Classal szemben mennyire lesz lojális a Média(cenzúra)tanács
  • 1
  • 350
  • 351
  • 352
  • 353
  • 354
  • 584