RADIOSITE Fórum

• Adásprocesszorok

#69648  Szerző: akos9277

Omnia A/X
 #69634  Szerző: Promenád

LuciFerko írta:
Promenád írta: Annál már jobb a Stereo Tool, ami sokkal stabilabb. A Sound Solution egy fapados megoldás. :D
erőmű kell alá :gülü2:
Mostanában ebben a kétmagos , 2 gigás memóriás világban már ez nem erőmű kérdése. :P
 #69633  Szerző: LuciFerko

Promenád írta: Annál már jobb a Stereo Tool, ami sokkal stabilabb. A Sound Solution egy fapados megoldás. :D
erőmű kell alá :gülü2:
 #69632  Szerző: Promenád

Sokol404 írta:
mimi írta:
GalaxyFM írta:A szoftverprocesszorok ellen szól azért egy igen nagy hátrányuk, az pedig a stabilitás...
Illetve jól sejtem, hogy az egyszerűbb szoftveres procik, pl. SoundSolution csak 16 bites kvantálással dolgozik, ami azért igen kevés?
Én a házi transzmitteremhez a Sound Solution 1.1-et használom, de úgy egyébként zenehallgatáskor fülhallgatóra is. A kompresszált zenékkel mondjuk nem is tud mit kezdeni, de azokkal igaz, nem is kell... :P Nagyszerű program, mert bepillantást nyerhet a kisember a magasabb szintű rádiózás világába!

Most a Sound Solution 2.0-t tervezem letölteni, ugyanakkor az 1.1 is hihetetlenül jó! :yeah:

Annál már jobb a Stereo Tool, ami sokkal stabilabb. A Sound Solution egy fapados megoldás. :D
 #69630  Szerző: Sokol404

mimi írta:
GalaxyFM írta:A szoftverprocesszorok ellen szól azért egy igen nagy hátrányuk, az pedig a stabilitás...
Illetve jól sejtem, hogy az egyszerűbb szoftveres procik, pl. SoundSolution csak 16 bites kvantálással dolgozik, ami azért igen kevés?
Én a házi transzmitteremhez a Sound Solution 1.1-et használom, de úgy egyébként zenehallgatáskor fülhallgatóra is. A kompresszált zenékkel mondjuk nem is tud mit kezdeni, de azokkal igaz, nem is kell... :P Nagyszerű program, mert bepillantást nyerhet a kisember a magasabb szintű rádiózás világába!

Most a Sound Solution 2.0-t tervezem letölteni, ugyanakkor az 1.1 is hihetetlenül jó! :yeah:
 #61176  Szerző: Galaxy

mimi írta:
Hát (~tal nem kezdünk mondatot, de én mégis) gyanítom, hogy a nincsen felkészítve a proci arra, hogy akár 24 bit 192 kHz-el befogadjon a hangkártyáról jeleket, akkor gyanítom hogy a belső jelfeldolgozó képessége sem pazarol processzoridőt felesleges számításokra. De hogy teljesen őszinte legyek, még nem próbáltam rávenni egyiket se ilyen működésre, és még nem is készítettem 24 biten felvételt. szóval nincs kizárva, hogy ha egy winampba ültetett ss-t valahogy asio-n keresztül meg tudunk kinálni 24bit 96kHz-el, akkor azt a kapott adatoknak megfelelően dolgozza fel, csak mondjuk jelentősen nagyobb prociterheléssel. de őszintén, nem ez a kis keresztmetszet, hanem azok a szutyok mp3-ak amiket adásba rakosgatnak. de még ha lossless forrásból dolgozik is egy rádió, akkor is csak 16bit 48kHz szerintem legjobb esetben is...
 #61175  Szerző: Galaxy

SySERR írta:
GalaxyFM írta:A szoftverprocesszorok ellen szól azért egy igen nagy hátrányuk, az pedig a stabilitás... ezek túlnyomó többsége windows alatt ketyeg....
http://www.stereotool.com/download/
Ennek mar van linuxos parancssoros verzioja is. Linux-al meg kivalo celgepet lehet csinalni :).
Nah jó, de ez még mindig csak egy darab processzor a sok közül :)
 #61163  Szerző: mimi

#61158  Szerző: SySERR

GalaxyFM írta:A szoftverprocesszorok ellen szól azért egy igen nagy hátrányuk, az pedig a stabilitás... ezek túlnyomó többsége windows alatt ketyeg....
http://www.stereotool.com/download/
Ennek mar van linuxos parancssoros verzioja is. Linux-al meg kivalo celgepet lehet csinalni :).