RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#61415  Szerző: Pasa

Azért igen sokan vannak, akik szenteste is néznek tévét, vagy mert egyedül vannak, vagy mert valami szép karácsonyi kultúrára vágynak. Gyanítom, az általam (is) sokra tartott felmérések majd jól kimutatják, hogy rekordot döntött a nyalóvilág nézettsége karácsonykor is. :shoot:
 #61398  Szerző: Cicoo

Gabeedj írta:Való Villa,gratulálunk és még ezért kell majd fizetni 2012 körül majd??
a) Nem, talán addigra kitalálnak egy másik néphülyítő szarságot.
b) Senki nem tart pisztolyt a tarkódhoz, hogy nézz tv-t. Vagy tévedek? :P

Egyébként Kellemes(ebb) Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek! :)
 #61381  Szerző: Pasa

Teljesen egyetértek, ennyi. Nem is baj, hogy nem lesznek ezek DVB-T-n.
 #61379  Szerző: Gabeedj

Szenteste egy kis szégyen a nagy televízióknál ,de főleg a Retek klubnál ..Való Villa,gratulálunk és még ezért kell majd fizetni 2012 körül majd??
Szenteste és Karácsony ezeknél olyan mint a multiknál ,nem érdekli,hogy piros betűs ünnep,a lényeg bevétel legyen....Itt tartunk..
 #61304  Szerző: Kiru

egon2 írta:Kellemes Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek!
Szent Este szerintem se kéne Való Világ 4-et nyomatni,Győzikét se adtak ilyenkor!Ennyi erővel Barátok közt is lehetne ma!
Akkor inkább már a B közt .
 #61278  Szerző: csokie

Nem szent ezeknek semmi.
 #61273  Szerző: djlacee

Attól függ, a résztvevők is karácsonyi hangulatban vannak -e
 #61271  Szerző: egon2

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek!
Szent Este szerintem se kéne Való Világ 4-et nyomatni,Győzikét se adtak ilyenkor!Ennyi erővel Barátok közt is lehetne ma!
 #61266  Szerző: Kiru

csokie írta:Ma este is való világ bejelentkezés élőben... kinek van rá igénye ilyenkor?...
Miért a Győzike sora volt igény?Mégis milliók nézték !Így vannak szerintem a Való világgal is . :x Annak örülök,hogy januártól visszatérnek a jó sorozatok ! :D
 #61261  Szerző: csokie

Ma este is való világ bejelentkezés élőben... kinek van rá igénye ilyenkor?...
  • 1
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 199