csokie írta:Én tippet tudnék adni: Klasszik Rádió 92.1. Az egy teljesen jó és emészthető kínálattal rendelkezik. Filmzenék, komolyzenék stb. Nekem az a fajta stílusok jönnek be inkább.és vidéken?
csokie írta:Én tippet tudnék adni: Klasszik Rádió 92.1. Az egy teljesen jó és emészthető kínálattal rendelkezik. Filmzenék, komolyzenék stb. Nekem az a fajta stílusok jönnek be inkább.és vidéken?
moby67 írta:Lehet hogy az volt de volt a sógoroknak egy Bartókhoz hasonló adója régebben Én erre gondoltam.Ez ma már az FM4Nem. Hidd el, hogy az FM4 a néhai BDR, ami egy főként angol nyelvű könnyűzenei rádió volt. Bartókhoz hasonló adója sosem volt a sógoroknak, az Ö1 volt kicsit hasonló és azon ma is van magas kultúra, meg komolyzene.
moby67 írta:úgy járna mint az ö4 (FM4)és száműztük az irodalmat és a komolyzenétEzt viszont nagyon nem értem. Ö4? Az mi? Szerintem olyan sosem volt, az FM4 azelőtt BDR volt és nem volt rajta irodalom sem meg komolyzene sem.
Gabeedj írta:Jobban ráférne,nem az Mr2 őt kell szétvágni !Bocs, nem kötekedni akarok, de "Mr2 őt" ezt hogy lehet ilyen helytelenül írni? "EMERKETTŐ ŐT"? talán inkább MR2-t.