RADIOSITE Fórum

• 97,5 K1 - Kaposvár

#6129  Szerző: Attis

Flash írta:
Attis írta:Azt nem értem, hogy a szegedi Pluszon péntek és szombat esténként nagyon zsír élő adások, valamint nagyon faja zenék mennek, addig itt a megszokott sablon műsorok mennek. Mert jó a 9/90, de péntek, szombat esténként üthetne picit jobban a műsor.
Bocsi MolnarB, kritizálok, de csak azért, mert szerintem több van ebben a rádióban!!! Bár!!!!! Egyre több jó dolgot hallok. Jó az új Kivi, tetszik az RDS, a műsorvezetők szerintem pöpecek. De ami nem tetszik: még mindig a Royal Gigolos, Cascada-vonal erőltetett. (Na itt rögtön váltás MR2-re.) Az a baj, hogy ezek a (szerintem elég igénytelen) zenék az Enjoy-on is elég erős rotációban mennek. Akkor inkább már az újabb, jobb zenék... Aki meg gagyit akar, hallgasson Danubiust. :lol:
Több bátorságot! Még a ""nagy"" Rádió1 is mer lépni, nemhogy egy eleve fiatalok rádiója...
Dundikát még meg sem említetted. Azon sem lepődnék meg, ha egyik nap Pákó vagy Győzike remixet hallanék ezek után...
Sajnos..De a 14-15 éveseknek ez kell :(
 #6128  Szerző: Flash

Attis írta:Azt nem értem, hogy a szegedi Pluszon péntek és szombat esténként nagyon zsír élő adások, valamint nagyon faja zenék mennek, addig itt a megszokott sablon műsorok mennek. Mert jó a 9/90, de péntek, szombat esténként üthetne picit jobban a műsor.
Bocsi MolnarB, kritizálok, de csak azért, mert szerintem több van ebben a rádióban!!! Bár!!!!! Egyre több jó dolgot hallok. Jó az új Kivi, tetszik az RDS, a műsorvezetők szerintem pöpecek. De ami nem tetszik: még mindig a Royal Gigolos, Cascada-vonal erőltetett. (Na itt rögtön váltás MR2-re.) Az a baj, hogy ezek a (szerintem elég igénytelen) zenék az Enjoy-on is elég erős rotációban mennek. Akkor inkább már az újabb, jobb zenék... Aki meg gagyit akar, hallgasson Danubiust. :lol:
Több bátorságot! Még a ""nagy"" Rádió1 is mer lépni, nemhogy egy eleve fiatalok rádiója...
Dundikát még meg sem említetted. Azon sem lepődnék meg, ha egyik nap Pákó vagy Győzike remixet hallanék ezek után...
 #6123  Szerző: Attis

Azt nem értem, hogy a szegedi Pluszon péntek és szombat esténként nagyon zsír élő adások, valamint nagyon faja zenék mennek, addig itt a megszokott sablon műsorok mennek. Mert jó a 9/90, de péntek, szombat esténként üthetne picit jobban a műsor.
 #6059  Szerző: molnarb

Pontosítva.... RTben továbbra is aktuális zene.
PS-ben "97.5 K1" és a dal kezdetétől számítva 60 v 120 (most fejből nemtom) másodpercig scrollozódik az aktuális dal.

Mellesleg a Rádió Plusz frekiken (Szeged, Berettyó, Derecske) már így megy, Szentesen még november folyamán lesz dinamikus.
 #6028  Szerző: Attis

Új RDS!
Ismét dinamikus.
_97.5_K1
és utána az aktuális szám címe scrollozva
Szerintem jó.
 #5517  Szerző: Attis

Ma is nagyon szaggat az adás, főleg a zenéknél nem ritka a több másodperces kimaradás.
 #3853  Szerző: Attis

MolnárB!
Köszi a gyors választ!
De ha megengedsz még egy kérdést / kérést. :D
Pár napja ismét intenzívebben hallgatom a rádiótokat, és valóban eltűntek a ramaty Szatmári, Dred-féle zenék. Ezért piros pont. De nagyon hiányolom a tényleg "zsírúj" zenéket. Legyen az house, trance. Mert nagyon sok jó klasszikus zenét toltok, de újdonságokból mintha picit kevesebb lenne. Pedig szerintem lenne rá igény, mert itt Kaposváron nincs más olyan rádió, ami ilyen zenéket nyomat. De mondjuk a Royal Gigolos és Benny Bennassi már picit uncsi. De hallgattam neten már többször is a Rádió Pluszt hétvégén esténként, arra azt mondom: nem rossz. Szerintem egy ilyen rádióban hasonlónak kellene szólnia. A gagyi meg menjen a Danubiuson meg a Juventuson.
 #3833  Szerző: molnarb

Codec... maholnap jó lesz.
 #3815  Szerző: Attis

Pár napja megint vmi bibi van. Szaggat az adás. Eddig főleg a zenéknél figyeltem meg, kb. olyan mintha a cd-lejátszó ugrana előre 1 másodpercet.
Főleg most a 9/90 műsor alatt volt nagyon feltűnő.
 #1798  Szerző: Sakál

molnarb írta:A névről nem én döntöttem, de ha jól tudom egy könnyen megjegyezhető, viszonylag könnyen rögzülő nevet választottak. A K1 kétértelmű: K1, ahol a K, mint Kaposvár... az 1 mint elsőszámú rádió :) Remélem ez nem is olyan nagy álom pl. 15-29-be :) A K1 mint küzdősport is jelen van a névalkotásban. K1 mint ütős zenék rádiója, itt lehet párhuzamot vonni a küzdősporttal. Hát röviden ennyi :)
Jól van, végülis objektíven nincs ezzel a névvel semmi baj, az én kicsit konzervatív izlésemnek nem a legnyerőbb, de ez legyen a legnagyobb baj :lol:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13