RADIOSITE Fórum

• Magyar Telekom (T-Home, ViDaNet)

#6161  Szerző: mlaszlo

Chester írta::lol: :lol:

Ne is, és ha mégsem szünt meg úgymond csak a T dobta ki GRAT! Végre megjött az eszük. :D Eskü reggel óta nézem, és áá mondtam magamba Cseréljétek már le! :D A Fönixet is nyugodtan kidobhatnák már a fenébe..
Szerintem azzal, hogy a T kidobta meg is fog szűnni, mert más kábelszolgáltató nem adta ezt a csatornát.
Egyébként nem is értettem a T-t, hogy minek ennyi vacak televíziót kínálatban tartani, a Főnix-et sem adja tudtommal más szolgáltató. A Music Box-ot, ami viszont normális csatorna volt, szó nélkül kivette, de a Főnix-et, aminek gyakorlatilag nulla a műsora, azt nem.
 #6159  Szerző: Zoshi

Kiv vagyok Fix mikor lesz újra. Nemtudom, eddig hangyás volt a kép, de most is az csak sötétebb. Vmit hozzányúlhattak.
 #6158  Szerző: Zoshi

:lol: :lol:

Ne is, és ha mégsem szünt meg úgymond csak a T dobta ki GRAT! Végre megjött az eszük. :D Eskü reggel óta nézem, és áá mondtam magamba Cseréljétek már le! :D A Fönixet is nyugodtan kidobhatnák már a fenébe..
 #6157  Szerző: mlaszlo

Chester írta: Erre én is emléxek... :D Akko nemtudom, de most így ingyen nézhető egy Iko csatorna neten :P Mert amien friss az oldal nemhiszem h egyhamar észreveszik.. bár lehet akik nézték ezt a ""szinvonalas"" csatornát majd írják h hova lett. Amikor nálatok Érden átkerült a III-asba akkor is volt vizhangja arra is emléxek. Mi lesz most? :D
Az egyik szomszédunk emiatt fizetett elő a III-as csomagra :mrgreen:
De szerintem nem lesz olyan nagy visszhangja a csatorna elvételének, nem hiszem hogy olyan sok nézője lett volna, a honlap is elég igénytelen és a fórum is üres. Ha tényleg annyian nézték volna interneten, akkor nagyobb életnek kellett volna lennie a fórumon is.
Ha lesz is valami felszólalás a csatorna mellett, akkor is biztos vagyok, hogy a T nem fogja megváltoztatni a döntését.
 #6156  Szerző: Zoshi

Ha ők mondják biztos így van :D Amúgy én is, Optika, Legújabb digitális technika, azt némely adásnak, szinte mindnek olyan volt a minősége.. :shock: :D
 #6155  Szerző: mlaszlo

Azért megmosolyogtat ez a bemutatkozó szöveg a honlapjukon:
"Az utóbbi év dinamikus fejlődésének köszönhetően ma már az első öt országos csatorna után a „második vonalban” vezető szerepet tölt be ez a Televízió !

Kultúra, környezetvédelem, egészség, sport, tudományos ismeretterjesztés. Ez a ZENIT TV !

Stúdiónk a legmodernebb digitális technikával van felszerelve és adásunk kiváló minőségben optikai kábelen jut el a kábeltévé előfizetőkhöz.

Ez a normál kábeltévés adás jelenleg Budapest kétharmadában és néhány vidéki városban látható a T-Kábel hálózatán.

Internetes http://www.zenittv.hu adásunknak jelenleg már több mint 200 ezer rendszeres nézője van!

Ön bárhol is tartózkodhat a világban, nézheti műsorunkat!

Az internetes adásra tehát szükség van és annak megtartása mellett egész Európát besugározhatnánk egy kiváló minőségű digitális televíziós adással!

Ennek érdekében a szükséges technikai és jogi lépéseket már megtettem, a műholdas adás indítása csakis pénzkérdés! "

http://zenittv.mconet.biz/info/musorral ... 94456.html

200 ezer internetes néző? :D
 #6154  Szerző: Zoshi

mlaszlo írta:
Chester írta:Mi van ha a fejállomáson volt egy terem és ott volt a studió? :lol:
Akkor ezzel a T exkluzív csatornája szűnt meg :lol:
Viccet félretéve valahol a Duna mellett volt a stúdiójuk, mert néhány éve elöntötte őket az árvíz és emlékszem, hogy egy kamera volt kirakva az ablakba és az elárasztott utcát mutatták a képújság helyett :)
Erre én is emléxek... :D Akko nemtudom, de most így ingyen nézhető egy Iko csatorna neten :P Mert amien friss az oldal nemhiszem h egyhamar észreveszik.. bár lehet akik nézték ezt a ""szinvonalas"" csatornát majd írják h hova lett. Amikor nálatok Érden átkerült a III-asba akkor is volt vizhangja arra is emléxek. Mi lesz most? :D
 #6153  Szerző: mlaszlo

Chester írta:Mi van ha a fejállomáson volt egy terem és ott volt a studió? :lol:
Akkor ezzel a T exkluzív csatornája szűnt meg :lol:
Viccet félretéve valahol a Duna mellett volt a stúdiójuk, mert néhány éve elöntötte őket az árvíz és emlékszem, hogy egy kamera volt kirakva az ablakba és az elárasztott utcát mutatták a képújság helyett :)
 #6151  Szerző: mlaszlo

Chester írta:Lehet.. nem voltam itthon felvettem videóra h ne maradjak le a váltásról. :lol: Képújság ment és kész semmi fekete kép v ilyesmi mintha megszünt volna. egyszer csak eltünt, pár mp-ig Monoszkóp majd jött a Reflektor. De az is érdekes h most a Reflektor megy a liveon. A T-kábeles adás volt akkor kirakva? :D
Úgy látszik igen, de vajon miért volt jobb elküldeni a T-hez a jelet, majd a kábelen visszaérkezőt berakni stream-re, mint a közvetlenül a stúdió jelét kirakni? Vagy ennyire amatőr volt ez a csatorna, hogy a stúdió jelét nem sikerült kirakni? :)
  • 1
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 93