RADIOSITE Fórum

• Magyar Telekom (T-Home, ViDaNet)

#6206  Szerző: mlaszlo

Egész gyorsak voltak a Zenit-nél, leszedték a Reflektor TV a streamről, jelenleg semmi sem megy.
 #6169  Szerző: mlaszlo

Chester írta:Azt tudom, de azér néztem furcsán mer nem vicces humoros műsor volt. :D
Akkor nem tudom mi lehetett, de elképzelhető, hogy már a Cool-nak szánt műsor volt, csak még a Humor1 szinkronizáltatta.
 #6168  Szerző: mlaszlo

Chester írta: Az volt. Szerettem is, néha még klippet is kértem mer olcsó volt. Ma néztem át a kiosztást, pár területen adják a Musicmaxot, de pesten vmiért nincs, mondjuk ahogy írják nem nagy szám..
Én még régen láttam upc kábelen, akkor még volt a T-nél a Music Box és a Music Max a nyomába se ért. Kb. feleannyi klip közül lehetett választani, mint a Music Box-nál és drágább is volt egy kérés.
 #6166  Szerző: mlaszlo

Chester írta:ÁÁ ez baki volt v mi? Most lett vége egy sztáros műsornak a Reflektoron, és a végén ilyet szolnak: A szinkront a Humor1 tv megbízásából... :o :lol:
Nem hiszem, hogy baki volt. Az IKO a Humor1 és az m+ összeolvadásakor résztulajdonos lett a Humor1 tv-ben, majd később teljes egészében felvásárolta. Gondolom ezzel a Humor1-es műsorok is hozzá kerültek és lehet hogy most egy ilyen került adásba a Reflektoron.
 #6164  Szerző: mlaszlo

Chester írta:Kiv vagyok Fix mikor lesz újra. Nemtudom, eddig hangyás volt a kép, de most is az csak sötétebb. Vmit hozzányúlhattak.
Valószínűleg akkor lesz újra, ha a Fix megoldja az optikai eljuttatást, mert egy legkisebb csomagban lévő csatorna miatt a T biztos nem fogja saját költségén megoldani.
 #6163  Szerző: Zoshi

mlaszlo írta:
Chester írta::lol: :lol:

Ne is, és ha mégsem szünt meg úgymond csak a T dobta ki GRAT! Végre megjött az eszük. :D Eskü reggel óta nézem, és áá mondtam magamba Cseréljétek már le! :D A Fönixet is nyugodtan kidobhatnák már a fenébe..
Szerintem azzal, hogy a T kidobta meg is fog szűnni, mert más kábelszolgáltató nem adta ezt a csatornát.
Egyébként nem is értettem a T-t, hogy minek ennyi vacak televíziót kínálatban tartani, a Főnix-et sem adja tudtommal más szolgáltató. A Music Box-ot, ami viszont normális csatorna volt, szó nélkül kivette, de a Főnix-et, aminek gyakorlatilag nulla a műsora, azt nem.
Az volt. Szerettem is, néha még klippet is kértem mer olcsó volt. Ma néztem át a kiosztást, pár területen adják a Musicmaxot, de pesten vmiért nincs, mondjuk ahogy írják nem nagy szám..
 #6162  Szerző: Zoshi

ÁÁ ez baki volt v mi? Most lett vége egy sztáros műsornak a Reflektoron, és a végén ilyet szolnak: A szinkront a Humor1 tv megbízásából... :o :lol:
  • 1
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 93