Én nem kívánom senkinek, hogy menjen onnan, mert nyilván munkahely ez is és nehéz egy másikat találni manapság! Én egyébként úgy veszem észre, hogy a zene változott, méghozzá jó irányba. Már ott tartok, hogy nekem kellemesebb hallgatni a Neo-t napközben, mint a Class-t, de erősen kapcsolgatok a kettő között! Szóval ha eltünik Varga Kata, Valkó Eszter(a hangja engem valahogy rettentően irritál), akkor már lesz mit keresni. Bochkor mondta valamelyik nap, hogy az elmúlt 3 hónapban már ők vezetik a hallgatottságot (mármint a Bumeráng), ebből mennyi igaz?
akosfive írta:Azért valami készülődik Neoéknál most már én is úgy érzem: Éppen a Beugró utolsó rádiós kivezetését hallgatom. Varga Kata is búcsúzik. Tóth Betti csak szabadságon van vagy ő is ment?Igen valami készülődik és most este ,éjjel egész jó zenék mennek és nagyon köszöngetnek a műsorvezetők !Szerintem hétfőtől biztos,hogy lesznek változások de vajon,hogy milyen irányba az még rejtély .
Akárhogyis, ez a rádió vagy elkezdett leépülni, vagy áthangolódni.
Ami tuti: az esti sáv zenéi még mindig nagyon jók! Mintha más NeoFm szólna délelőtt és más koradélután, este két órára visszajönne a délelőtti (kalácska) és utána meg egy hallgatható valami:)
Mondjuk én úgy gondolnám hogy ebben is abban is vannak jók, a szélsőségeket lehetne lehagyni és a fossá játszott zenéket amitől a népesség egy része sugárban okád.