RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#62054  Szerző: best

GalaxyFM írta: Murányi kemény csávó abban az értelemben, hogy egy bizonyos határig benne van mindenféle vicces dologban, de amit leírtál Te se gondolhatod komolyan... ha szarakodni akarnak, vegyenek maguknak adót, azt oldják meg ahogy jól esik... az áram bárhol máshol csak drágább lesz, a földrajzi fekvés meg szarabb. meg a tisztelt hatóság *** majd olyat, hogy a fejük leesik, ha nagyon erőltetnének ilyen vicces dolgokat...
Nanana hejj! :D
Én csak felvetettem a világ legegyszerűbb technikai összetételét, ami gyalog is 3 óra alatt összerakható... Eszem ágában sem volt most a hatósági oldalát nézni, ezeknek a rádióknak általában úgy is mindegy, mi van a törvényben, vagy a műsorszolgáltatási szerződésben :)
 #62045  Szerző: Galaxy

Cicoo írta:
GalaxyFM írta: b) nem lesz jobb, mert a történet a profitról szól, nem a minőségi rádiózásról
Nem hiszem, hogy a profitvadászat csak moslékból álló töltényekkel kivitelezhető.
GalaxyFM írta:mit értesz te furcsa dolog alatt?
Azt hittem, nem kell PONTosítanom..
a profitvadászat manapság abból áll hogy nem fizetünk senkinek semmit, és viszonylag kevés, és kevés pénzbe kerülő, de még elviselhető műsort csinálunk hasonló paraméterű műsorvezetőkkel...
 #62044  Szerző: Cicoo

GalaxyFM írta: b) nem lesz jobb, mert a történet a profitról szól, nem a minőségi rádiózásról
Nem hiszem, hogy a profitvadászat csak moslékból álló töltényekkel kivitelezhető.
GalaxyFM írta:mit értesz te furcsa dolog alatt?
Azt hittem, nem kell PONTosítanom..
 #62043  Szerző: Galaxy

Cicoo írta: Senki nem mondta azt, hogy
a) meg fognak tudni élni
b) nem lesz jobb, mint a többi

Másfelől a Rise-tól láttunk már furcsa dolgokat..
a) nem fognak tudni, mert pesten az kb lehetetlen (tisztességesen)
b) nem lesz jobb, mert a történet a profitról szól, nem a minőségi rádiózásról

mit értesz te furcsa dolog alatt?
 #62042  Szerző: Cicoo

GalaxyFM írta: de rohadtul kelleni fog az nekünk... :vomit:
Senki nem mondta azt, hogy
a) meg fognak tudni élni
b) nem lesz jobb, mint a többi

Másfelől a Rise-tól láttunk már furcsa dolgokat..
 #62040  Szerző: Galaxy

centerweb írta:
admin írta: En ugy tudom, popzenei.
Lehet, hogy majd indul egy Gold FM-szerű AC rádió N-Joy Budapest néven.
de rohadtul kelleni fog az nekünk... :vomit:
 #62039  Szerző: centerweb

admin írta: En ugy tudom, popzenei.
Lehet, hogy majd indul egy Gold FM-szerű AC rádió N-Joy Budapest néven.
 #62031  Szerző: Galaxy

best írta:"RiseFM Ciki-nem ciki, sajnos nagyobb a baj, mint gondoltuk."
Írják a Fészbúkon.

Technikai hiba?
Áramforrás -> netbook -> mobilnet -> 3.5 jack - 3.5 jack vezeték -> murányiék legalább 20 mozgatható adóberendezése (adó+proci+rds) közül valamelyik -> egy olcsó SIRIO antenna és csókolom.

Ezenkívül nem lehet nagy baj, mert a stúdióból jön a jel :)
Murányi kemény csávó abban az értelemben, hogy egy bizonyos határig benne van mindenféle vicces dologban, de amit leírtál Te se gondolhatod komolyan... ha szarakodni akarnak, vegyenek maguknak adót, azt oldják meg ahogy jól esik... az áram bárhol máshol csak drágább lesz, a földrajzi fekvés meg szarabb. meg a tisztelt hatóság odabasz majd olyat, hogy a fejük leesik, ha nagyon erőltetnének ilyen vicces dolgokat...
 #62026  Szerző: Snake

best írta:"RiseFM Ciki-nem ciki, sajnos nagyobb a baj, mint gondoltuk."
Írják a Fészbúkon.

Technikai hiba?
Áramforrás -> netbook -> mobilnet -> 3.5 jack - 3.5 jack vezeték -> murányiék legalább 20 mozgatható adóberendezése (adó+proci+rds) közül valamelyik -> egy olcsó SIRIO antenna és csókolom.

Azért ez nem így működik, ehhez nagyon komoly hatósági engedélyek kellenek ha vmit változtatni akarsz.
 #62017  Szerző: best

"RiseFM Ciki-nem ciki, sajnos nagyobb a baj, mint gondoltuk."
Írják a Fészbúkon.

Technikai hiba?

• 1
  • 219
  • 220
  • 221
  • 222
  • 223
  • 470