Hajjaj, hajjaj....

Hol itt a 35% magyar zene?

Január 1-én karbatett kézzel vártam a zenei váltást, de elmaradt. Talán nem ismerik a R1 vezetői az új médiatörvényt? Ha sokáig szólni akar még a Rádió 1, akkor gyorsan változtatniuk kell, mert nem jósolok nekik túl hosszú jövőt!!!! Kapnak egy 50 milkós büntetést, aztán észhez kapnak. Amúgy szerintem az eddig 0% magyar zenét játszó LadyGagaDavidGuetta rádiónak jött ez a törvény a legrosszabbul (tartalmazza a törvény azt is, hogy 1 számot legfeljebb 2X lehet egy nap ismételni, 3X-ra már nem számít bele a kvótába), Asszem ha betartják a törvényt lesz itt hallgatottságvesztés, mert ha a tinik meghallanak akár "csak" 1 Sugarloaf vagy Nox számot, menekülni fognak. Sajnálatosnak találom

, hogy a fiatalok 90%-a ha nem az agyonjátszott zenét hallja, akkor máris pfújjol. Nem azt mondom, hogy olyan zenét kell játszani, mint jelenleg a Petőfi, de a Rádió1 egy üzletileg jól felépített cég kíváló PR-ral, csak 1 hiányzik, a minőség. Én Győrben lakom, itt számomra a Kék Duna nyújtja a legjobb szórakozást. Habár nem ismerek sok helyi rádiót, de ez változatos és sosem játszik olyan zenét, amitől a szőr állna fel a hátamon. Bocs az OFFért.
A lényeg, hogy szerintem a mai tinik zárt és ferde ízlésvilágáért a R1 a legnagyobb felelős. Erre ott van a "Büdösparaszt" Bárány műsora, a stílus maga az ember, jól beleillik a R1-be és a tinédzserek "lelki világába" is . Remélem itt intézkedni fog a média hatóság, akár visszamenőleg is, itt kaszírozhatnának 1-2 milliót.
Őszintén mondom, hogy nem bánom a 35%-os kvótát, csak a minőségi magyar zenék hiányoznak.

Ha másban nem, de ebben legalább hasonlíthatnánk Romániára.
Egy 18 éves tini Győrből