RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#62195  Szerző: Kiru

Voga a bumerángban nemtetszésének adott hangot a lejátszott magyar zenékkel kapcsolatban itt a neon ,Rúzsa Magdit hozta fel példának,hogy nem kellene erőltetni . :D
 #62190  Szerző: Zsolt

admin írta:Ti tényleg ennyire...? Nem fejezem be.
Meg fog újulni, hidd csak el!
 #62189  Szerző: markfelt

Ti tényleg ennyire...? Nem fejezem be.
 #62186  Szerző: Gabeedj

Ez lett a nagy változás??Meglepődtem volna ha jó irányba indul el a Neo.Ha feloszlatnák a Neo frekvenciáit és helyette nem lenne semmi új,azzal isj ót csinálnának,hiszen kevesebb szenny szennyezné az étert.Gratulálok Neo,ha változásról van szó,még több Sláger rádiót csempésztek be a a rádióba és nem csak zeneileg,hanem szerkezetileg .Ez Ebből áll Bumeráng és utána semmi és közben szar zenék....Ennyi erővel musicbox rádiót kellene csinálnotok és nem lenne műsorvezetés,akkor talán néha kapnánk pár jó dalt is és a rádió is nyereségesebb lenne ...
 #62185  Szerző: djlacee

Valami készül 8-)
 #62182  Szerző: best

Zöldségeket ne :)

Varga Kata - Tóth Betty napközben párosítás maradt... ami viszont észrevehető, hogy csak zenekonferálás megy, az is tömören, sms beolvasás nuku.
 #62177  Szerző: csokie

Pedig épp a Bumeránggal kellett volna kezdeni... Csak hát tudjátok, a többség igénye...
 #62175  Szerző: Mipi

Azt megnézem én is milyen hallgatottság lesz. Mikor még indult nagyon támogattam ezt a rádiót mindenkinek mondtam hogy milyen jó lett mert van Beugró, Ezeröcsi, Bumeráng, erre rá majdnem mindet kitakarították.
 #62172  Szerző: Zoey

Mipi írta:Ilyenkor István Dani szokott. Meg az elmúlt hetekben is sokat helyettesítette Varga Katát. Meg rájöttem hogy semmi veszteségük nincs hogy kidobták a Beugrót+ -t meg Varga Katát. Mivel Kata helyett van Dani a Beugró+ helyett meg a szokásos Kalácska műsor.
István Dani minden nap? :S
És a többi műsorsávban akkor minden maradt? Na majd kíváncsi leszek a januári hallgatottsági adataikra...
 #62171  Szerző: Mipi

Ilyenkor István Dani szokott. Meg az elmúlt hetekben is sokat helyettesítette Varga Katát. Meg rájöttem hogy semmi veszteségük nincs hogy kidobták a Beugrót+ -t meg Varga Katát. Mivel Kata helyett van Dani a Beugró+ helyett meg a szokásos Kalácska műsor.
  • 1
  • 340
  • 341
  • 342
  • 343
  • 344
  • 584