donder írta:91.75 - M1 hangja - HUN - Tokaj >> Még sugározza CCIR-ben Tokaj??
Vagy csak valami áthallatszódás??
A 91.9 Kossuth-ot hallottam félre, töröltem is ezt a frekit mert valójában nem megy.
Ahogy írtam ez egy lakáson belüli vétel, így sok minden nincs benne amit amúgy házon kívül simán be lehet forgatni.
donder írta:104.1V - Radio Era FM - UKR - >> RRACTUAL Nagyvárad felterjed odáig?
Lakáson belül Nagyvárad nem jön, viszont az ukránok jönnek.Mint ez az Era is.
donder írta:104.3V - UR Radio Tysa FM? - UKR >> Radio_FM Poprád nem jött ott? Kisvárdán FIX hogy jön szerintem...
Poprádról egyedül a 92.2 Sro1 jön lakáson belül de az is nagyon zajosan.
donder írta:104.7V - Svit FM - UKR - >> Class FM Kékesnem jött ott? Vagy a Zemplén nagyon árnyékolja?
Kékesről is csak a 95.5 jön lakásban, mert a többit elnyomják az ukránok. Nagyon erős adóik vannak.Szerintem sokkal erősebben adnak mint ahogy az FMscan által jelölve van. Sajna amugy még nem találtam olyan frekilistát az ukránoktól mint a szlovákoktól ezt:
http://www.radia.sk/frekvencie.html
donder írta:egyedül a 104.3 nem sikerült 100% azonosítani... >> A 104.3 az nem Funradio Poprád?
Snake írta:A 104,3 még mindig radio_fm, de ezt már páran megírták.
Mint említettem Poprad azt az egy "recsegőst" kivéve nem jön lakásban, és ráadásul ukránul beszélnek ezen a rádión. Találtam is egyet FMscan listából de mivel nem értettem pontosan milyen FM-et mond ékes ukránul így ez csak tipp.
Egyébként műholdvadászként műholdról is tudom azonosítani amit feltesznek.A szlovák RadioFM fent is van műholdon és nem egyezik a kettő. Sőt a 101.3-on fogott Radio FM-el sem. Ezen tények alapján és hogy ukrán a szöveg rajta, ez nem Radio FM.
Az ukránok azonosítását azon kívül hogy nem tudok a neten egy hivatalos frekilistájukat sem nehezíti az is hogy műholdon sem találom ezeket a rádiókat.
(Hoppppáááá

Most hangzott el rajta, hogy "Tyííszááá ÉfÉm"
Akkor ez is megvan.
(2011.01.07: és műholdról is azonosítva lett - kelet 4.8 fok, 12671H 3300 3/4 APID:257)
donder írta:...és 106.8 adója nem tuti még. >> Van egy olyan érzésem hogy az 106.7 Patria lesz Kassáról, vagy ha nagyon nagy mákod van, akkor 106.8 Cultural, Vagy Aradról (ezt kétlem, mert én is hallottam volna) vagy Hargita.
Vagy ha egyik sem, akkor valószínűleg pirate...
Ezen a frekin egyértelműen mondják "Rágyijóó Melóógyiááá" Csak hogy honnan ad az nem biztos 100%-ig.
donder írta:Mellesleg nagyon szép vételek! Csak így tovább! 
Köszönöm. És az észrevételeket is.
Kicsit várok hogy kint több celsius szaladgáljon és akkor egy bővebb is lesz kültérből. Az udvarról többek közt már jött RMF FM a szlovák/lengyel határtól 101.1, és már Budapest 107.8 MR1 is.
Jó vételt mindenkinek.