RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#62253  Szerző: Kiru

SzD írta:
Kiru írta:Voga a bumerángban nemtetszésének adott hangot a lejátszott magyar zenékkel kapcsolatban itt a neon ,Rúzsa Magdit hozta fel példának,hogy nem kellene erőltetni . :D
És milyen igaza van. Tényleg nem kell erőltetni. Inkább az igényes magyar zenéket kellene felfedezni, stílustól, és ismertségtől függetlenül.
Igen igazad van.Voga is valahogy így gondolta csak hirtelen ami a szívén az a száján is lett neki !De már régebben is hallottam tőle ilyen fajta megnyilvánulásokat .Én nem temetem a neot az biztos mert nincs itt még lefutva semmi és kíváncsian várom a hallgatottsági adatokat ! :)
 #62240  Szerző: Gozi

Üdv!

Szerintem a Neo-t még nem kell teljesen temetni.

Eddig érdekesen próbálnak boldogulni, de ki tudja milyen fordulatokat tartogat a jövő.
 #62219  Szerző: Cicoo

SzD írta:A kérdés csak az, hogy ez Kalácska számára miért nem egyértelmű...
Szerintem közölték vele, hogy profitot akarunk, de gyorsan, emberünk meg gondolt egy "merészet"..
Amúgy azt hiszem, az mindenkinek lejött már, hogy a kereskedelmi rádiókat nem zeneb.u.z.i.knak találták ki.
 #62217  Szerző: SzD

A kérdés csak az, hogy ez Kalácska számára miért nem egyértelmű...
 #62215  Szerző: Cicoo

SzD írta:
Cicoo írta:Egy országos, kereskedelmi rádióba slágeresebb, fülbemászóbb zenék kellenek. (NEM EGYENLŐ Sláger Rádiósak!!!)
Na, hát erről van itt szó, kéremszépen. :) Az a lényeg, hogy ilyen legyen a zenei felhozatal, és mindegyik beleilleszkedjen a kínálatba. Az, hogy mennyi idős, és az előadója többségében milyen zenét játszik, (gondolok itt arra, hogy vannak underground előadók, akik csinálnak ugyanolyan popzenét, amit már mainstream-nek tekintünk), stb. teljesen lényegtelen.
Jó, persze, ha kidobálják mellőle az agyonjátszott szarokat, és feltöltik a helyüket ilyenekkel, akkor egyben lesz az egész, nem lesz fülsértő, de ha a következő szám valami Sláger Rádió worst of válogatásból a rádiózásban maradt szenny lesz, akkor ugyanúgy moslék hatású lesz az egész, és ugyanúgy nem fogom hallgatni, mint ahogy mások sem, akiket zavar az összevisszaság változatosságként előadva.
 #62214  Szerző: SzD

Cicoo írta:Egy országos, kereskedelmi rádióba slágeresebb, fülbemászóbb zenék kellenek. (NEM EGYENLŐ Sláger Rádiósak!!!)
Na, hát erről van itt szó, kéremszépen. :) Az a lényeg, hogy ilyen legyen a zenei felhozatal, és mindegyik beleilleszkedjen a kínálatba. Az, hogy mennyi idős, és az előadója többségében milyen zenét játszik, (gondolok itt arra, hogy vannak underground előadók, akik csinálnak ugyanolyan popzenét, amit már mainstream-nek tekintünk), stb. teljesen lényegtelen.
 #62213  Szerző: Cicoo

Mipi írta:Mikor még indultak akkor náluk halottam először a The Kolin - San Francisco számát akkor Péterffy Bori - Téged nem , Anima Sound System - 68 stb.

Ilyen stílusú magyar zenét adhatnának sokat
Ez rétegzene, maradjon csak a Petőfin. Egy országos, kereskedelmi rádióba slágeresebb, fülbemászóbb zenék kellenek. (NEM EGYENLŐ Sláger Rádiósak!!!)

Szerk. Bár a Kolin talán még belefér.
 #62209  Szerző: Mipi

Mikor még indultak akkor náluk halottam először a The Kolin - San Francisco számát akkor Péterffy Bori - Téged nem , Anima Sound System - 68 stb.

Ilyen stílusú magyar zenét adhatnának sokat.

SzD írta:
Kiru írta:Voga a bumerángban nemtetszésének adott hangot a lejátszott magyar zenékkel kapcsolatban itt a neon ,Rúzsa Magdit hozta fel példának,hogy nem kellene erőltetni . :D
És milyen igaza van. Tényleg nem kell erőltetni. Inkább az igényes magyar zenéket kellene felfedezni, stílustól, és ismertségtől függetlenül.
 #62208  Szerző: FodorA

Azt egy műsorvezető sem engedheti meg normál esetben, hogy negatív kritikát mondjon adásba azokról az előadókról, akiket a rádió játszik. A magánvéleményét pl stábértekezleten ossza meg!
Bármilyen változást is eszközölnek a Neo-n, azt csak apránként fogják tenni, hogy a meglévő hallgatót ne veszítsék el. Az is érdekes, hogy tegeződik a rádió, holott az idősebbeknek szól napközben a rádió.
A rádió nevének jelentése alapján, amúgy nem várnám, hogy ennyi 1-2 évnél idősebb zene menjen a rádióban.
Majd elválik mit tesznek, vagy nem. Elvégre van egy országos rádiójuk, amit ha nem akarnak, akkor is hallgatni fognak, ráadásként még van egy pár évük, hiszen még csak egy év telt el az engedélyből. Bár az is igaz, hogy egy jó brand 2-3 év mire erős lesz és hozza az elvárható szintet.
 #62206  Szerző: SzD

• 1
  • 339
  • 340
  • 341
  • 342
  • 343
  • 584