RADIOSITE Fórum

• Magyar Telekom (T-Home, ViDaNet)

#63162  Szerző: mlaszlo

Csatornakiosztás változás

Felhívjuk ügyfeleink szíves figyelmét, hogy 2011. január 11-től IPTV, Sat TV, Analóg Kábel TV és Digitális Kábel TV szolgáltatásunk csatornakiosztása kibővül a Duna II. Autonómia csatornával emiatt 2011. január 11-én 0 óra és 6 óra között fél órát meg nem haladó szolgáltatás kiesés fordulhat elő.

Amennyiben bármilyen hibát észlelnek, kérjük analóg kábel TV előfizetés esetén hangolják újra televízió készüléküket, illetve IPTV, Sat TV és digitális Kábel TV előfizetés esetén indítsák újra vevőegységeiket, melynek segítségével az esetleges hibák megszűnnek.

Abban az esetben, ha az észlelt hiba tovább is fennáll, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat a Magyar Telekom hálózatából díjmentesen hívható 1412-es telefonszámon!

Az esetleges kényelmetlenségért Ügyfeleink elnézését, egyben szíves megértését kérjük.
 #62798  Szerző: Gyurii91

Én biztos nem reklamálok, mert szerintem 5 percet se nem nézném, és a T-t ismerve nem beteszi, hanem kicseréli valamire... :unott:
 #62747  Szerző: mlaszlo

csokie írta:Szerintem itt nem is lesz Duna II analógon. Sehol egy tesztjel vagy valami. (Persze annyira azért nem érdekel a Duna II, csak ha már mégis kötelező, akkor illene betenni a programkínálatba.)
Állítólag van egy kis haladék az Autonómia kínálatba helyezésére. Ha jól tudom március-április környékétől lehet reklamálni, ha nincs az adott szolgáltatónál a kínálatban.
 #62735  Szerző: csokie

Szerintem itt nem is lesz Duna II analógon. Sehol egy tesztjel vagy valami. (Persze annyira azért nem érdekel a Duna II, csak ha már mégis kötelező, akkor illene betenni a programkínálatba.)
 #62412  Szerző: csokie

Hát a Muzsika TV-ért megérte leváltani a BBC Entertainmentet...
Bekapcsolom reggel, Jimmy, Caramel, Fásy...
 #62411  Szerző: joe

Gyurii91 írta:
csokie írta:Kikerült a Zone Club és a BBC Entertainment.
Bekerült a Muszika TV és a Story 5.
Itt analógon semmi változás.

IPTV: Lett sorozat+, Muzsika TV, PRO4, STORY5

Kikerült: d1 TV
Messze vagyunk Budapesttől... ^^ de mától már itt is nézhetik analógon is a Muzsika TV-t... :twisted: Joe
 #62317  Szerző: Gyurii91

csokie írta:A régi fix.tv helyére beférne (147 MHz), vagy vegyék ki ezt a mocsok topshop tv-t...
Itt nincs is olyan, csak délelőtt a csatik 3/4-én... ^^
 #62313  Szerző: csokie

A régi fix.tv helyére beférne (147 MHz), vagy vegyék ki ezt a mocsok topshop tv-t...
 #62309  Szerző: mlaszlo

Gyurii91 írta:
csokie írta:Na hát itt még mindig nincs Duna II Autonómia a kábel tv-n.
Honnan veszed, hogy lesz? Nem volt ÁSZF-ben ilyesmi, szóval arra várhatsz! ^^
Médiatörvény előírja, rövid időn belül be kell rakniuk a legkisebb csomagba.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 93