RADIOSITE Fórum

• Helyi, körzeti közösségi rádiók

#62674  Szerző: Numark

Én tényleg nem akarok politizálni meg semmi, de már csak abban bízok/bízunk, hogy 4-év múlva szépen leváltják a mostani rendszert és vele együtt az új médiatörvényt is. :sealed:
 #62662  Szerző: Cicoo

Numark írta:Akkor egy jó darabig nem lessz kiírva pályázat. :gülü:
Minél többet olvasgatok bizonyos topicokat, annál inkább azt kívánom, hogy ne is legyen.. Bocsi, srácok, ez van. Ilyen feltételekkel és hozzáállással felesleges az egész.
 #62590  Szerző: mimi

Szúrópró b a s z erűen - kicsit dolgozzatok a szűrőn még :D
 #62589  Szerző: mimi

Egyébként is gondold át, mert az új törvény kötelez 2/3 arányban közszolgálati műsor sugárzására, 50% magyar zenére, közösségi és "egyéb" hírszolgáltatásra; utána szúrópróbaszerű egyhetes ellenőrzést kapsz, és ha nem feleltél meg, automatikusan elveszik a közösségi státuszt, ami az értelmezésem szerint a frekvenciahasználati jogosultság elvesztésével is jár.
 #62572  Szerző: Numark

Akkor egy jó darabig nem lessz kiírva pályázat. :gülü:
 #62570  Szerző: jimmer

Mivel a nem nyereségérdekelt és közműsor szolgáltatókat ha jól tudom össze akarják vonni, és egy újat gyúrni a kettőből, nem tartom valószínűnek, főleg, hogy még változhat is a médiatörvény. nekem pár napja telefonon ezt mondta a műsorszolgáltatási osztályon egy hölgy.
 #62222  Szerző: Numark

Halihó!

Valakinek van információja arról hogy ebben az évben lessz-e kisközösségi pályázat? Előre is köszönöm.
 #62220  Szerző: eLevente

Sziasztok!

Az Eger Kapui Kulturális Alapítványról tudtok valamit? Látom, hogy a nyertesek között vannak, de semmit nem találtam róla, hogy kik ők és vajon milyen rádiót akarhatnak indítani...
 #59528  Szerző: Pasa

OFF:
mimi írta:a nyugdíjpénztári megtakarításainkból :D
Az meg mi? Eddig nyúlták, most majd helyére kerül az is...

ON!!!
 #59509  Szerző: mimi

newmjoel írta:25% magyar zene játszása kötelező lesz. Az kemény...
A kereskedelmi kategóriában. A (nem nyereségérdekelt és közműsor-szolgáltató kategória összevonásával létrejövő) közösségi kategóriának 50%.

És egy percig ne legyenek kétségeitek, a közösségi kategória létrejötte nem a kis, független nonprofit médiumok elismerése. Az alá fogják benyomni a Máriát, Lánchidat, MKR-t, önkormányzati tévéket, satöbbi.

Esetleg a kicsiket majd el lehet söpörni, hogy mi a francot akarnak, van már elég "közösségi" rádió. Esetleg majd veszünk egyet a nyugdíjpénztári megtakarításainkból :D
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 164