RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#62760  Szerző: Gyurii91

Ha most lenne esze a R1 (tuti nem lesz lesz váltás), akkor lépnek arra, hogy se Rise, se Roxy és lenne egy igazi mai moderntánczenék adó... ^^
 #62755  Szerző: nords

Pedig akadnak jó néhányan. :) Más kérdés, hogy milyet.
 #62751  Szerző: Kiru

nords írta:Ha valahol,akkor a rádió1-en nagyot fog ütni ez a 35százalék. Bár amiket hallgatnak a fiatalok, pláne vidéken...
Hát magyar zenéket nem hallgatnak a fiatalok az biztos! :x
 #62717  Szerző: nords

Ha valahol,akkor a rádió1-en nagyot fog ütni ez a 35százalék. Bár amiket hallgatnak a fiatalok, pláne vidéken...
 #62712  Szerző: Kiru

Én keveslem a jó magyar zenéket itt !
 #62698  Szerző: Dave1988

mcsaba írta:szép lassan ez a rádió még lejjebb csúszik szerintem! Eddig legalább magyar zene nem volt! ....
Te a magyar zenét lecsúszásnak nevezed. :shoot: Igen is, kellenek a MINŐSÉGi magyar zenék a rádióba, jó nem SP-re gondolok természetesen. Biztos lenne olyan zene, ami eladható a hallgatóknak és magyar.
 #62684  Szerző: mlaszlo

mcsaba írta:A rádió1 fő hallgatói rétege valóban az igen fiatal (tehát nem épp a dolgozó - kereső) réteg szerintem 12-18 éves korig!
Amiről itt a múltkoriban szó volt, a szombat esti disco shit tényleg úgy megy ahogy írtátok, ugyanazok a zenék ugyanabban a sorrendben hónapok óta! Erre akarki akármit mond, ezt nem lehet semmivel kimagyarázni! Még akkor sem, ha nem a leghallgatottabb idősáv!!!!!! A bárány féle kivénhedt dj-k ezért kapják a fizetésüket? Ez elképesztően nevetséges!
Ma többször rákapcsoltam kíváncsiságból napközben, és a tapasztalatom az, hogy a rádió még lejjebb épült! Csak pár zene ami hallottam: Cosombolis - A zenétől felforr a vérem, Hooligans - Eljátszott gyémánt, Pápai Joci - Ne nézz így rám! Lehet megkezdődött az átállás a 35% magyar zenére? Valamint volt Madonna - La is la bonita is! :D Ha ez igy marad szép lassan ez a rádió még lejjebb csúszik szerintem! Eddig legalább magyar zene nem volt! ....
Top 500 hétvége van, a hallgatók szavazhattak még decemberben és az 500 legtöbb szavazatot kapott számot játsszák le, időbeli megkötés pedig a szavazható számok terén nem volt.
 #62681  Szerző: mcsaba

A rádió1 fő hallgatói rétege valóban az igen fiatal (tehát nem épp a dolgozó - kereső) réteg szerintem 12-18 éves korig!
Amiről itt a múltkoriban szó volt, a szombat esti disco shit tényleg úgy megy ahogy írtátok, ugyanazok a zenék ugyanabban a sorrendben hónapok óta! Erre akarki akármit mond, ezt nem lehet semmivel kimagyarázni! Még akkor sem, ha nem a leghallgatottabb idősáv!!!!!! A bárány féle kivénhedt dj-k ezért kapják a fizetésüket? Ez elképesztően nevetséges!
Ma többször rákapcsoltam kíváncsiságból napközben, és a tapasztalatom az, hogy a rádió még lejjebb épült! Csak pár zene ami hallottam: Cosombolis - A zenétől felforr a vérem, Hooligans - Eljátszott gyémánt, Pápai Joci - Ne nézz így rám! Lehet megkezdődött az átállás a 35% magyar zenére? Valamint volt Madonna - La is la bonita is! :D Ha ez igy marad szép lassan ez a rádió még lejjebb csúszik szerintem! Eddig legalább magyar zene nem volt! ....
 #62353  Szerző: LewyDee

Kiru írta:A hallgatottsági adatokon látszik,hogy sokan hallgatják a Rádió 1 -et és,hogy erősek .

Hallgatottsági adatokon az látszik hogy ki és mennyit fizet a felmérést készítő cégnek. Persze most nem azt mondom hogy az R1 ne lenne hallgatott
 #62288  Szerző: Dave1988

Tény, hogy sokan hallgatják. De meg lehet nézni melyik korosztályból (ez kb. 6-25-ig). Ez a korcsoport a nem túl igényes zenei ízléséről híres. Azt is megkockáztatom, hogy sokan csak azért mondják, hogy a Rádió1-et hallgatják, mert az olyan "sikk". Lehet, hogy nem is nagyon hallgat rádiót, de ha megkérdezik, rávágja Rádió1, mert szinte csak azt ismeri és az a menő. Sajnos sokan így gondolkodnak.
  • 1
  • 329
  • 330
  • 331
  • 332
  • 333
  • 482