RADIOSITE Fórum

• Radio Face

#62840  Szerző: Gyurii91

Utolsó ilyen gondolatom: Attól, mert nem vagy pesti minden pesti adót attól tudod hallgatni FM-en...
 #62831  Szerző: Cicoo

Gyurii91 írta:Imádom mikor egy pesti így kioszt... A vidékieknek jó a Class, Neo és R1 igaz? :boldog: :|
a) Nem vagyok pesti
b) Egy budapesti rádió topicjában vagyunk, ahol egy budapesti rádióról kéne beszélnünk, és ehelyett vagy pont ezért ennek a budapesti rádiónak helyét boncolgattuk a budapesti rádiós környezetben. Hol itt a probléma?

Amúgy meg vidéken van egy csomó jó helyi rádió, plusz ott az internet is, a legtöbb rádió biztosít online hallgatási lehetőséget, szóval az opciók tárháza végtelen.
 #62819  Szerző: Gyurii91

Imádom mikor egy pesti így kioszt... A vidékieknek jó a Class, Neo és R1 igaz? :boldog: :|
 #62818  Szerző: Cicoo

Gyurii91 írta:Most leírom őszintén egy baj van az egész kicseszett magyar rádiózással.
Van ám A rádiós piacról topic is: http://radiosite.hu/forum/viewtopic.php?f=13&t=210
Gyurii91 írta:Ez a rádió csak talking
Kossuth, Info, Klub, Lánchíd..
Gyurii91 írta:a másik csak retro (60's-00's)
Ez nem retro, hanem moslék, amúgy Neo, Class, Juventus. (Retro '80-as, '90-es; Oldies '50-es-'70-es)
Gyurii91 írta: csak moderntánczene
Volt a Roxy és a Rise, talán ehelyett lesz a "zöldike". Ha picit rugalmasabban kezeljük a tánczenét, akkor még a Rádió 1 belefér ebbe a kategóriába.
Gyurii91 írta: komolyzene, jazz stb.
Bartók, Klasszik, Jazzy
Gyurii91 írta:Semmi ilyesmi.
Azt hiszem, azzal, hogy betársítgattam a megfelelő rádiókat a megfelelő stílusokhoz, ezt meg is cáfoltam.
Gyurii91 írta:Mindenki vegyíti a sz*rt
Nem mindenki, csak a moslék kategória.
Gyurii91 írta:azt hiszi, ha játszanak ABBA-tól, David Guetta-ig, akkor Ők mekkora májjer változatos adó!
Hidd el, van igény a mindentjátszunk rádióra is. De amíg kettő van, lehet választani..

[/off]
 #62817  Szerző: PooLee

Gyurii91: ez nagyon igaz, és valóban katasztrófális. Viszont a rádió, amelyiknek a topikjában beszélgetünk, a kivételek egyike. És jóllehet tőlem a legtávolabb áll, legalább ezt a pozitívumát el kell ismerni.
 #62790  Szerző: Gyurii91

Most leírom őszintén egy baj van az egész kicseszett magyar rádiózással.

-Mindenki a másikat akarja felülmúlni, aki épp sikeresebb.
-Pénzhajhászás
-Egymás koppintása "majmolása".

Nincs az, mint külföldön, hogy mindenki a saját feje után menne, és TEMATIKUSAN!

Ez a rádió csak talking, a másik csak retro (60's-00's), a harmadik csak moderntánczene, következő komolyzene, jazz stb.

Semmi ilyesmi. Mindenki vegyíti a sz*rt, és azt hiszi, ha játszanak ABBA-tól, David Guetta-ig, akkor Ők mekkora májjer változatos adó! :gülü2:
 #62789  Szerző: PooLee

Hallottam már sokféle rádiót, de reggae-adóval még nem találkoztam sehol a világon (mármint FM-en). Szóval ettől szerintem nem kell tartanunk... Viszont ebben a stílusban számos pozitív példa létezik - kívánom, hogy ők legyenek a magyarországi jó példa!
 #62771  Szerző: csokie

Eskü kéne egy Reggae adó is pestre. :D Eskü hallgatnám. Szétcsúszott fejek mászkálnának a városban az mekkora lenne :D :D
 #62769  Szerző: PooLee

Szerintem csak a képen látható növény miatt asszociáltál a reggae-re :D És szerintem nem gondoltad komolyan a kérdést...
  • 1
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • 174