RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#62859  Szerző: Gabeedj

A Juventus szerintem nem újít sokat ,még a frekvenciájukat nem vehetik biztosra,ha jól emlékszem,akkor ez tavaszra tehető,hogy kiírják rá a pályázatot.Ha nem nyer szívás,ha nyer,akkor szerintem muszáj lesz váltani ,mert ami most megy olyan kivárásos rádiózás ....
 #62841  Szerző: benjamin

Nem tetszik nekem ez az új juventus reggel sokkal jobb volt mikor balogh tomi volt délelőtt.
 #62782  Szerző: PooLee

Én hallgattam sok Juventust még a szebb időkben is, és jelentem (sajnos) akkor is ment ez a szám... És vitatkoznék azzal, hogy "erre van igény"; én úgy fogalmaznék: "ezt ültették az emberek fejébe" hosszú évek alatt. Fogadjunk, hogy egy átlag hallgatónak halvány lila gőze sem lenne, hogy mi ez a zene! Legfeljebb eldúdolná, hogy mióta megszületett, bármelyik rádióra kapcsol Magyarországon 2-3 órán belül megszólal ez a szám, de hogy mi ez, ki ez, azt passzolná.
 #62777  Szerző: pébégáz

Kiru írta:
Gyurii91 írta:Emberek ez a színvonal... ;)
Rengeteget romlott a Juventus zeneileg. :x
Mihez képest ? Az lejjebb említett dal azóta szerepel a rotációjukban, mióta "annyi jó zene van".
 #62754  Szerző: Kiru

Gyurii91 írta:Emberek ez a színvonal... ;)
Rengeteget romlott a Juventus zeneileg. :x
 #62725  Szerző: Gyurii91

Emberek ez a színvonal... ;)
 #62636  Szerző: LuciFerko

úristen :sick:
 #62635  Szerző: zenefalo

Juventuson és Neo Fm-en szinte egyszerre Tanita Tikaram:Twist in my sobriety,erre van igény :sick:
 #62258  Szerző: Gyurii91

Én örülnék neki ha a 89.5-n más adó szólna, mivel ez, és a 94.8 szól majd mindig a Bp-iek közül erre. Aztán Juventusunk már van... ^^

Bár nekem a 89.5-ről mindig a Juventus jut eszembe! :D
  • 1
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • 260