RADIOSITE Fórum

• Class FM

#63731  Szerző: orrhang

Gyerekek! Én egyre jobban csalódok a magyar rádiókba! Ezek országos színvonalúak? Ma hallgattam a fantasztikus Class TOP 40-et ,vagy a franc tudja mi a címe pontosan! Ha egy helyi rádióban hallottam volna a műsorvezetőt, akkor még azt is mondtam vna rá, hogy okés, de egy országosban ezt a színvonalat.... ááá.... nincs nagyon mit mondani erre, siralmas, szégyen,...
 #63109  Szerző: mimi

Mert az úgy megy, puszira, hogy csavarintok rajta egyet, aztán nagyot szól és kész. Hagyjuk már a hülyeséget :)
 #63108  Szerző: Gyurii91

Jó ne legyen, akkor Szentesen, de minek Szegedre amikor ott a Szentes, ennyi erővel minden megyeszékhelyre tehetnének mindenből átjátszót.

Ja, és ha nem is kellene semmi újat létesíteni, csak a jelenlegi adókra kakót adni, kb olyan teljesítménnyel, mint Kékes, vagy Bp. :csukottszem:
 #63092  Szerző: lali87

Már kezdem érteni, hogy Cicoo és Pasa mér ugrott ezekre a hozzászólásokra :-)
Én egy éve vagyok itt, ez a "mérnincsszentesenclasspedigjólenne" téma már 20x felmerül, és a megboldogult Danubigyus topicjában is felbukkan egy párszor.
Azért nincs mert így állították össze a frekvenciacsomagokat 15 éve.
Akkoriban nem volt freki erre a körzetre, és nagy teljesítményű nem is lesz.
Azóta van egy rakat "talált" frekvencia, de az országos koncessziók így lettek megpályáztatva és ezen nem fognak változtatni ez van. :gonosz:
Hogy miért van kevés frekvenciánk, egy részéről lemondtunk a frekvencia konferencián azért, mert ezt is "magyarmódra" intézzük mint minden nemzetközi ügyünket. (töketlenül)
Digitálisan lehetne nyomni vagy 20 országos adót, de nem tesszük :-)
 #63088  Szerző: Gyurii91

Mipi írta:
Kiru írta:Még nagyobb lenne a hallgatottsága a classnak ha a neo frekvenciáján lenne ,mert tudok olyan helyekről ahol alig jön be a class .
Pl Békés Megye
Így van itt mindenhol a szentesi 100.4-et nyomja mindenki, vagy a 103.0 amik persze NEO FM...

Nem értem miért nem lehetne Szentesi átjátszó Class FM-nek illetve a komádi 101.6-ra egy kis kakaó, legalább, mint a 103.0 :S
 #63036  Szerző: Mipi

Kiru írta:Még nagyobb lenne a hallgatottsága a classnak ha a neo frekvenciáján lenne ,mert tudok olyan helyekről ahol alig jön be a class .
Pl Békés Megye
 #63005  Szerző: Kiru

Még nagyobb lenne a hallgatottsága a classnak ha a neo frekvenciáján lenne ,mert tudok olyan helyekről ahol alig jön be a class .
 #62892  Szerző: benjamin

Totti írta:Jenő kedvenc zenéi.
Pénteken maradhatott volna a class shop.
 #62889  Szerző: Totti

Jenő kedvenc zenéi.
 #62885  Szerző: benjamin

Pénteken mi ment?
  • 1
  • 352
  • 353
  • 354
  • 355
  • 356
  • 510